Fruškogorski vikend
1 ili 2 noćenja + TREĆA NOĆ GRATIS
SPA centar u hotelu

PERIOD zima 2018/19
SMEŠTAJ Hotel Park 4*
PREVOZ sopstveni
CENA 39 €

Destinacija

Fruška gora je usamljena ostrvska planina u Panonskoj niziji. Zahvaljujući jedinstvenim i veoma brojnim fosilnim ostacima flore i faune, Fruška gora se naziva i “ogledalom geološke prošlosti”. Osnovna karakteristika ove oblasti je postojanje brojnih ugroženih, retkih i zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta. Pašnjaci i plodno zemljište, vinogradi i voćnjaci, ukrašavaju padine i niže delove Fruške gore, dok su površine koje se nalaze na visinama iznad 300 metara nadmorske visine pokrivene gustim, listopadnim šumama. Posebnu vrednost i biser Fruške gore predstavlja 16 pravoslavnih manastira, poznatih po specifičnoj arhitekturi, bogatim riznicama, bibliotekama i freskama. Fruška gora takođe krije i brojne arheološke lokalitete iz praistorijskog i istorijskog perioda. Zahvaljujući bogatstvu prirodnih resursa, predivnim pejzažima, izuzetnom šarmu i lepoti ove planine, Fruška gora je idealno mesto za odmor i rekreaciju koje će vas približiti prirodi.

Hotel Park 4* se nalazi u šarmantnom gradiću Rumi, u srcu Srema, u podnožju Fruške gore. Udaljen je samo 30 minuta od beogradskog aerodroma i 5 km od autoputa Beograd - Zagreb. U neposrednoj blizini su mnoge atrakcije i prirodne lepote: Fruška gora sa svojim nadaleko poznatim manastirima i vinarijama, čuvena banja Vrdnik, lovište Karakuša, prirodni rezervat Zasavica i mnoga druga izletišta. Samo 3 km od hotela Park je predivno izletište Borkovac sa jezerom, šumom sa trim stazama, etno restoranima i novootvorenim olimpijskim bazenom.
Hotel Park je hotel visokog kvaliteta, sagrađen po najvišim svetskim tehnološkim i ekološkim standardima. Elegantan enterijer spaja moderno sa šarmom Srema. Očekuje vas prijatan ambijent, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje. Hotel ima 120 soba, dva restorana, dve moderne konferencijske sale, jednu salu za sastanke i novootvoreni Spa&Wellness centar, oazu opuštanja u ovom modernom hotelu. Hotel Park ima sopstveni parking koji je za goste hotela besplatan. Odmah pored hotela Park je veliki Sportski centar sa salom za dvoranske sportove (košarka, odbojka, rukomet, mali fudbal itd.), kuglanom i teretanom. Hotel Park je otvoren u martu 2012. godine. Hotel je svečano otvorila ambasador SAD Mary Warlick u prisustvu nekoliko stotina uglednih zvanica.

DETALJNIJE

Program putovanja

Pobegnite od svakodnevnih stresova. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Probajte čuvena Fruškogorska vina i Sremačke kulinarske specijalitete. Doživite izuzetan ambijent srednjovekovnih manastira ,,Srpske Svete Gore”. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru hotela. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni.

2 dana / 1 noćenje
petak ili subota
Dolazak u Rumu u hotel Park 4* u petak ili u subotu. Smeštaj. Boca Fruškogorskog vina u sobi. Večera . Noćenje.
subota ili nedelja
Doručak. Jedno korišćenje SPA  centra. Odjava i napuštanje hotela.

3 dana / 2 noćenja + GRATIS 1 noćenje
petak
Dolazak u Rumu u hotel Park 4* u petak. Smeštaj. Boca Fruškogorskog vina u sobi. Večera. Noćenje.
subota
Doručak. Jedno korišćenje SPA  centra u toku dana. Fakultativni obilasci i izleti: izletište Borkovac, Pavlovačko jezero, Fruškogorske vinarije (Deurić i Mačkov Podrum), etno restorani, srednjevekovni manastiri. Večera. Noćenje.
nedelja
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Večera. Noćenje.
ponedeljak
Doručak. Odjava i napuštanje hotela.

Fruškogorski vikend u hotelu Park 4* Cena po osobi u dvokrevetnoj standard sobi
2 dana / 1 noćenje 39 €

3 dana / 2 noćenja + TREĆA NOĆ GRATIS

69 €

Doplata za jednokrevetnu standard sobu je 20 €.

Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina 50% cene za odrasle.

Detalji i napomene

U cenu aranžamana je uključeno:
- Smeštaj u Hotelu Park 4* u Rumi na bazi polupansiona (doručak i večera) za odabrani broj noćenja (od petka do ponedeljka)
- Boca fruškogorskog vina u sobi
- Besplatan Wi-Fi u sobi
- Besplatan parking (u zavisnosti od slobodnih mesta)
- Ranije prijavljivanje i kasnije odjavljivanje (u zavisnosti od slobodnih soba)
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost redovne autobuske linije; mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Fakultativni obilasci
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- U slučaju promene na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korigovanja cene aranžmana

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. godine osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE