Prvoklasna usluga, prijatan ambijent na samo 80 metara od plaže
Renoviran od maja 2017.
Odličan izbor i za porodice sa decom

PERIOD leto 2018
SMEŠTAJ Stavros Beach Hotel 3*
PREVOZ sopstveni
CENA od 24 € dnevno

Destinacija

Stavros je gradić sa oko 4000 stanovnika, smešten na sedamdeset petom kilometru od Soluna, u Solunskoj oblasti, podno planine Stratonikos koga zapljuskuju vode Strimoni zaliva, poznat je pre svega po izuzetnoj klimi, toplom moru i predivnoj peščanoj plaži. Stari deo grada nastao je u 18. veku na obroncima planine Stratonikos i u njemu uglavnom živi lokalno stanovništvo. Novoizgrađen deo namenjen pre svega turistima nalazi se na samoj plaži ili u njenoj neposrednoj blizini. Blizina veoma guste šume, park sa starim platanima, sportski tereni, igrališta za decu, brojne prodavnice, restorani, klubovi, i sve to smešteno u centralnom delu Stavrosa, kao  i toplo more, veoma duga peščana plaža godinama nosilac plave zastavice, čini ovo mesto posebnim i često prvim izborom turista.

Stavros Beach Hotel 3* je smešten u srcu Stavrosa, popularnog letovališta na severu Grčke. Nalazi se na samo 80 metara od plaže, hotel od maja 2017. dočekuje goste u renoviranim objektima. Poznat po gostoljubivosti svojih domaćina, Hotel Stavros Beach svojim novim dizajnom ostaviće vas bez daha, a vaš boravak učiniti nezaboravnim. Hotel se sastoji od dve zgrade, zgrade A (renovirana zdraga) i B, koje se prostiru oko bazena hotela. Zgrada A poseduje superior dvokrevetne-trokrevetne sobe, porodične sobe u prizemlju, junior apartmane sa pogledom na bazen, jedan apartman od 50 kvadratnih metara i dve povezane sobe koje mogu da prime do 8 osoba. Standardne sobe hotela su sve u zgradi B. Standardne sobe u zgradi B i superior sobe u zgradi A su opremljene TV-om, frižiderom i A/C(klima uključena u cenu), dok neke standardne sobe imaju kuhinju. Sve sobe imaju balkon, neke sa pogledom na bazen,a neke sa pogledom na vrt. Restorani i prodavnice su 50m od hotela Stavros Beach. 

Hotel nudi sledeće usluge:
    restoran za doručak i večeru na bazi švedskog stola,
    bazen i dečiji bazen za mlađe goste.

DETALJNIJE

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u Grčku u mesto Stavros. Smeštaj u Stavros Beach Hotel 3* prema pravilima objekta. Noćenje.
Drugi - pretposlednji dan: Doručak. Boravak u odabranoj smeštajnoj jedinici na bazi odabrane usluge usluge (noćenje sa doručkom ili polupansion). Slobodno vreme za odmor, kupanje, individualne obilaske i fakultativne programe.
Poslednji dan: Napuštanje Stavros Beach Hotela prema pravilima objekta. Kraj programa.

Rezervišite svoj odmor na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona

već od 24 eur po osobi!

 

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u sobi za odabrani broj noći i uslugu
- Korišćenje:
  - bazena
  - dečijeg bazena
  - restorana
 - WiFi internet
- Parking
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi: 25 Eur po sobi
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Napomene:
- Minimum 4 noćenja van sezone
- Minimum 7 noćenja u sezoni
* Od  01.01.2018 je obavezna boravišna taksa koja se naplaćuje na recepciji hotela  po dolasku:
Hoteli 5* - 4€ po sobi po noći, Hoteli 4* - 3€ po sobi po noći, Hoteli 3* i niže kategorije 1.5€- 2€ po sobi po noći

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE