Usluga visokog standarda
Specijalni porodični paketi
Individualni aranžmani

PERIOD januar - jun
SMEŠTAJ Hunguest Hotel Forras 4*
PREVOZ sopstveni
CENA 67 €

Destinacija

Segedin - grad u južnoj Mađarskoj na ušću reke Mureš u Tisu. Nazivaju ga i gradom sunca, jer je poznat po velikoj osunčanosti u toku godine. Četvrti je po veličini grad u Mađarskoj, školsko središte i nezaobilazno turističko odredište. Jedna od glavnih gradskih atrakcija je opera na otvorenom koja se dešava svakog leta od 1931. godine. Obnovljenom centru grada je dodeljena Nagrada za Evropski Standard. Iz Beograda do Segedina autoputem možete stići za dva i po sata.

Hotel FORRAS 4* udaljen je svega desetak minuta šetnje od gradskog centra, u novom delu Segedina. Nalazi se u prelepoj zelenoj bašti na obali reke Tise. Hotel nudi uslugu visokog standarda i izvrsne uslove i doživljaje porodicama, idealan je izbor za porodice sa decom i za parove koji su željni romantičkog odmora. Među 196 hotelskih soba sa klima uređajem ima dvokrevetnih soba, porodičnih soba (dve spojene sobe), specijalnih soba bez prepreka za goste sa poteškoćama u kretanju, apartmana i luksuznih apartmana. U jednom delu apartmana i luksuznih apartmana ima i džakuzija i/ili kamina. Restoran za 400 osoba, lobby bar, tri konferencijske sale (za 450, 150 i 50 osoba), sale za rad sekcija, kao i vrt hotela, jedinstven u Segedinu pogodni su za organizaciju kvalitetnih priredbi i garden partija. U hotelu gostima je na raspolaganju bowling sa četiri staze i barskim šankom, soba za XBox igre, igraonica za decu. U „Salonu Zsidró” nalazi se kozmetički i frizerski salon, solarij, manikir i pedikir. Pored salona za bilijar se sportski prenosi mogu gledati na video zidu. Hotel je neposredno povezan sa kupališnim kompleksom “Napfényfürdő Aquapolis Szeged”.

Kupališni kompleks „Napfényfürdő Aquapolis” jeste kompleks za terapiju, wellness i vodene doživljaje koji ima vodenu površinu od 4400 m², a može da primi 3.000 gostiju, gde sve generacije očekuju:
- zabava (vodene atrakcije, džakuzi)
- aktivni odmor (najduži vodeni tobogan u Evropi koji radi cele godine)
- relaksacija, razonoda („tihi wellness”)
- prevencija i oporavak (masaže, tretmani, saune)
- mogućnost izlečenja (kvalifikovana lekovita voda, dnevna bolnica)

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Mađarsku, u Segedin, smeštaj u Hunguest Hotel Forras 4*. Boravak na bazi polupansiona (doručak i večera, minimum 2 noćenja). Korišćenje hotelskih usluga prema pravilima hotela i ulaz u kupališni kompleks “Napfényfürdő Aquapolis Szeged”. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje u Segedinu.
POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela i soba do 10:00h. Kraj programa.

Hunguest Hotel FORRAS 4*
period: januar - jun 2020. / usluga polupansion

Cena smeštaja po osobi u sobi 1/2 ..... 67 € dnevno
             Cena smeštaja u sobi 1/1 ..... 99 € dnevno

****
* Deca do 4 god. BESPLATNO (bez sopstvenog kreveta) u pratnji 2 odrasle osobe
* Deca 4-12 god. plaćaju 50% cene
 

* Minimum 2 noćenja, minimum 2 osobe
* Cene su na bazi polupansiona (doručak i večera)
* Cene su akcijske i zavise od popunjenosti hotela; ne važe u svim terminima i periodu praznika

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Forrass 4* na bazi polupansiona (doručak i večera), po osobi dnevno za minimum 2 noći
- Neograničen broj ulaza u susedni Napfényfürdő Aquapolis kupališni kompleks (porodični wellness, bazeni sa vodenim atrakcijama, vodeni park sa toboganima, bazeni sa lekovitom vodom, štrand)
- Neograničen broj ulaza u Tihi wellness (mogućnost za relaksaciju, samo za starije osobe od 16 godina, da bi omogućili gostima sasvim mirnu okolinu za odmaranje. Usluge: atrakcijski bazen, đakuzi, finske i infra saune, parna komora, slana komora, tepidarijum, aromatska soba, spoljna brvnara-sauna)
- WiFi internet
- Bade mantil
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost minibus prevoza sa kućne adrese iz Beograda direktno do hotela i nazad -  cena 50 € po osobi)
- Boravišna taksa (može se platiti na licu mesta)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Troškovi rezervacije: 25 EUR po sobi
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE