Škola ruskog jezika + odmor, hotel 4*
12. jul - 02. avgust 2020. / 22 dana
Mogućnost prakse u hotelu

pdf
PERIOD 12. jul - 02. avgust 2020. / 22 dana
SMEŠTAJ Hotel Mina Mark 4*
All Inclusive
PREVOZ avio
CENA 1090 €

Destinacija

EGIPAT je, početkom prošlog veka, za Evropljane, bio tajanstvena, očaravajuća zemlja o čijoj se istoriji znalo tek iz dela antičkih i renesansnih pisaca. Kada bi se vraćali sa Nila, putnici bi prepričavali čuda o prastarim ruševinama, hramovima, piramidama, stubovima, sfingama i obeliscima pokrivenim celom visinom tajanstvenim znakovima, delimično zasutim pustinjskim peskom. Jedno je, ipak, sigurno: mnogi od nas koji žive dve hiljade godina posle Hrista, još uvek mogu da osete praiskonsku vezu između vode moćnog Nila i božanske snage Sunca jer Egipat je, zaista, dar Nila i pre pet hiljada godina, baš kao i danas, plodna dolina reke i more bili su izvor života ove afričke zemlje.

HURGADA - Najpoznatije egipatsko letovalište na Crvenom moru, koje je posebno poznato po lepoti svog koralnog blaga. Peščane plaže se pružaju duž cele oblasti ispred većine hotela, što nije slučaj sa drugim letovalištima na obalama Crvenog mora. Većina hotela je sa izuzetno bogatim sadržajima, a sam centar mesta, kao i bogate istorijske lokacije u okolini, su lako pristupačne svim gostima ovog letovališta. Sa 3.800 sunčanih sati godišnje, Hurgada spada u jedno od najsunčanijih mesta na planeti. Prosečna godišnja temperatura mora iznosi 24 °C (30 °C u julu i avgustu, 29 °C u septembru, 25 °C u oktobru i novembru). Temperatura vazduha preko dana je u proseku oko 33 °C tokom jula i avgusta, dok je septembar najtopliji mesec sa 41 °C, a tokom oktobra i novembra temperatura se spušta nešto ispod 30 °C.

MINA MARK BEACH RESORT 4* Hotel se nalazi u samom centru Hurgade, Sakala, na obali mora sa privatnom peščanom plažom. Hotelski kompleks obuhvata centralnu zgradu sa recepcijom kao i smeštajne objekte van centralne zgrade. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, imaju TV, TWC, telefon, mini bar. U okviru hotela su i bazen sa delom za decu, dva restorana sa internacionalom kuhinjom, tri bara, sportovi na vodi, teniski teren, teren za odbojku, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku na pesku, škola ronjenja, disco klub, internet servis, health centar, servis za pranje, prodavnica suvenira. www.minamark.com

DETALJNIJE

Program putovanja

1. dan - BEOGRAD - HURGADA: Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” 2 sata pre poletanja, čekiranje za let. Let do Hurgade. Obrok u avionu. Predviđeno sletanje u prepodnevnim časovima. Transfer autobusom ili minibusom do izabranog hotela. Kraće info razgledanje Hurgade, šetnja sa predstavnikom, termin po dogovoru. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Prva usluga  ručak/večera. Noćenje...

2 - 20. dan - HURGADA: Boravak u hotelu na bazi usluge all inclusive. Škola ruskog, časovi jezika oko dva sata dnevno, akcenat konverzacija 15 dana, grupe ili individualci različitih nivoa znanja, sertifikat po završenom kursu, knjiga i CD. Slobodno vreme za odmor, individualne obilaske i fakultativne programe.

21. dan - HURGADA: Napuštanje soba prema hotelskim pravilima do 12h (mogućnost kasnijeg napuštanja soba). Slobodno vreme. Tranfer od hotela do aerodroma u navedeno vreme prema instrukcijama našeg predstavnika u kasnim večernjim satima. Dolazak na aerodrom i chek –in.

22. dan - HURGADA-BEOGRAD: Predviđeno vreme poletanja aviona iz Hurgade je u ranim jutarnjim časovima. Let do Beograda. Obrok u avionu. Predviđeno vreme sletanja u Beograd je u jutarnjim časovima... Kraj programa.

CENA PO OSOBI U SOBI 1/2 ..... od 1090 EUR (ALL INCLUSIVE)
* Rane rezervacije do 20.02.2020.

CENA PO OSOBI U SOBI 1/2 ..... od 1160 EUR (ALL INCLUSIVE)
* Rezervacije posle 20.02.2020.

+ viza + putno osiguranje


* Aranžman je rađen na bazi minimum 16 plativih osoba
* Doplata za jednokrevetnu sobu

Detalji i napomene

U cenu je uključeno:
- Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd redovnom linijom kompanije AIR CAIRO (20 kg prtljaga po osobi)
- Aerodromske i druge takse: 80 € (podložno promeni)
- Smeštaj u superior dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u hotelu Mina Mark 4* u Hurgadi na bazi 20 noćenja
- Usluga All Inclusive - SVE UKLJUČENO
- Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Hurgadi autobusom ili minibusom
- Časovi ruskog jezika, konverzacija i sertifikat, test znanja na početku i kraju (grupa 6-16 osoba)
- Pratilac profesor ruskog iz Srbije (mogućnost za grupe)
- Kraće info razgledanje Hurgade sa vodičem - šetnja
- Usluga predstavnika agencije
- Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Egipatska viza 25$ (dolara) po pasošu. Postoji mogućnost individualnog dobijanja vize u ambasadi Egipta u Beogradu uz asisteniciju agencije (plaća se isključivo u dolarima) ili koja se plaća i dobija na aerodromu u Hurgadi.
- Fakultativni izleti koje u Hurgadi organizuje lokalna agencija
- Individualni troškovi putnika

NAPOMENE:
- Aranžman je rađen na bazi minimum 16 plativih osoba
- Proveriti dan ranije tačno vreme poletanja aviona
- Doplata za 3. ili viši nivo kursa ruskog jezika 80 eur po osobi ( minimum 2 studenta do 6 studenata )
- Ulazak u hotel je 12.07, a izlazak iz hotela 01.08. (polazak iz hotela transfer uveče za rani let 02.08.)
- Mogućnost kasne odjave iz hotela 01.08., prema mogućnostima hotela
- Mogućnost prakse u hotelu Mina Mark, obavezno i jedino na upit pre polaska
- Moguća je korekcija cene u zavisnosti od avio prevoznika i tačnog vremena potvrde aranžmana

Uslovi plaćanja:
- Cena putovanja je iskazana u evrima, a plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate, gotovinski ili po profakturi na tekući račun
- Prilkom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija od 30% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos mesečno na rate, najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje

 

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel. Organizator putovanja zadržava pravo izmene redosleda pojedinih sadržaja u programu, kao i povećanja cene aranžmana o čemu će blagovremeno obavestiti putnike. U slučaju otkaza ugovora od strane putnika pre započinjanja putovanja za obračun naknade primenjivaće se član 12.b. koji se odnosi na studentske ekskurzije i edukacije iz Opštih uslova putovanja agencije Celebrina Travel. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.

DETALJNIJE