Odmor, oporavak i rekreacija u Vrnjačkoj Banji
Medicinski paketi, wellness & spa
Sezona 2021

pdf
pdf
PERIOD sezona 2021
SMEŠTAJ Merkur Novi
PREVOZ sopstveni
CENA od 1.200,00 rsd

Destinacija

Vrnjačka Banja, kraljica kontinetalnog turizma sa dugom tradicijom preko 150 godina, se nalazi u Centralnoj Srbiji u podnožju planine Goč. Pored široke turističke ponude, gostima nudi i prvi hotel sa 5 zvezdica u ovom regionu, hotel Tonanti. Vrnjačka Banja nalazi se na 217 m nadmorske visine, smeštena između planine Goč i Zapadne Morave.
Udaljena je oko 200 km južno od Beograda. U njenoj blizini su gradovi Trstenik (11 km), Kraljevo (25 km) i Kruševac (37 km), uz koje se nalaze srednjovekovni manastiri Žiča, Studenica i Ljubostinja; nedaleko od Banje je i rimsko utvrđenje Jerinin grad (14 km), zatim planina Goč (13 km), deo planinskog venca Kopaonika, najviše planine Srbije do koje se iz Vrnjačke Banje stiže za dva sata vožnje (75 km)...

Objekat Merkur Novi je smešten u samom centru Vrnjačke Banje, u srcu Vrnjačkog parka, nadomak šetališta - Promenade. Gostima je na
raspolaganju zatvoreni bazen sa termalnom vodom, fitnes centar, masaže i tretmani. Sobe su svetle i nude pogled na centar Vrnjačke Banje.
Sve su klimatizovane i poseduju TV sa kablovskim kanalima, a većina i mini-bar. Gostima su na raspolaganju medicinske usluge: lekari specijalisti i subspecijalisti, fizikalni blok, spratna i dežurna ambulanta (24h).

O gostima brine i tim od 40 lekara specijalista. Merkur ima fizikalni blok i dežurnu ambulantu.Hotel Merkur ima i moderan wellness centar – Rimski izvor (Fons Romanus). Smešten je u zgradi Termomineralnog kupatila u samom Vrnjačkom parku. U njemu su vam dostupni tretmani mineralnim blatom, sauna, parno kupatilo, knajpov potok, đakuzi i bazen sa termalnom vodom.Takođe, na raspolaganju su vam i različiti tipovi masaža (relax, antistres, sportska masaža…) kao i anticelulit tretmani, manikir, pedikir i tretmani lica. Iskoristite i sve što pružaju centar medicinske estetike, peloid i balneo centar.
Ono čime se Merkur ponosi su:
• lekovite mineralne vode
• lekovito mineralno blato
• savremene dijagnostičke metode
• specijalizovan medicinski tim
• moderna medicinska oprema

DETALJNIJE

Program putovanja

VRNJAČKA BANJA, SRBIJA
*TERME MERKUR*
POSEBNI PAKETI: medicinski, wellnes & spa, ishrana
sezona 2021

»» PDF cenovnik ««

***

*MERKUROV MEDICINSKI PAKET*
MERKUR“ NOVI
termin: april-maj 2021

»» PDF cenovnik ««

Detalji i napomene

U cenu uključeno:
- Smeštaj na bazi odabranog paketa po osobi u smeštajnoj jedinici u Hotelu Merkur u Vrnjačkoj Banji
- Sadržaji hotela prema programu i korišćenje Termomineralnog kupatila (medicinske usluge, wellness, spa, masaža, sauna..)
- Korišćenje bademantila, peškira i papuča
- Troškovi organizacije

U cenu nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili mini busom na zahtev)
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak pre početka putovanja

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE