Kompleks od 10 otvorenih bazena
Antistres paket / 2 puna pansiona
januar - april 2018

PERIOD januar - april
SMEŠTAJ Banja Junaković
PREVOZ sopstveni
CENA 8.100,00 RSD

Destinacija

Banja Junaković je smeštena na obodu istoimene Park šume, udaljena je 4,5 km od Apatina, grada na severozapadu Srbije, koji je od Novog Sada udaljen 100 km . Njene vode potiču sa 700 m dubine i dostižu temperaturu od 50ºC. Po svom kvalitetu spadaju u isti red kao i one u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Počela je sa radom 1983. godine a raspolaže sa 270 ležajeva. Medicinske terapije obuhvataju lečenje svih vrsta reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, ginekoloških oboljenja kod žena i bračnog steriliteta.
Pored kompleksa od 10 otvorenih bazena, osmostazne kuglane i 4 teniska terena, gostima su na raspolaganju i zatvoreni bazen, 2 finske saune i teretana, podvodna i ručna masaža (anti-celulit, relax, med i čokolada, refleksomasaža stopala, scrub marine spa tretman, holistička i ayurvedska masaža, arga terapija i limfna drenaža), što je obuhvaćeno povoljnim mini, dnevnim, vikend i sedmodnevnim paketima. Iz ponude izdvajamo: „gipsane bermude“, tretman tela algama i marokanski wellness program. Kroz Park šumu „Junaković“ vodi Staza zdravlja a biciklističkim stazama Banja je povezana sa obližnjim Apatinom i Prigrevicom (mogućnost iznajmljivanja bicikla).
Banja „Junaković“ ima sve mogućnosti za organizovanje seminara (2 sale za 100 osoba opremljene AV opremom), prolaznih ručkova i proslava (restoran kapaciteta 450 osoba). Od 24. marta 2009. godine u funkciji je i osmostazna kuglana "Banja Junaković" napravljena po standardima Svetske kuglaške federacije WNBA-NBC, tako da ovde mogu da se organizuju sva takmičenja za sve uzrasne kategorije (oprema FUNK).
Banja raspolaže sa 131-om dvokrevetnom sobom i četiri apartmana.  Sve sobe imaju kupatilo, terasu i telefon, a sobe u Novom delu objekta ( Blok B ) imaju i TV. U kupatilima su kade a topla voda je lekovita termo-mineralna voda. U sklopu objekta je i veliki restoran sa 450 sedišta, prostrani hol sa galerijom ( u kojem gosti imaju mogućnost korišćenja bežičnog interneta - ADSL, HotSpot ), frizerski salon, prodavnica trgovinske robe i suvenira.

DETALJNIJE

Program putovanja

1. dan Dolazak u hotel u popodnevnim časovima. Kafa/čaj dobrodošlice. Lekarski pregled po želji. Relaksacija u bazenu temp. cca 35° C Večera. Noćenje.
2. dan Doručak. Vežbe u sali 20 min. Finska sauna 60 min. Relaksacija u bazenu. Ručak i desert. Indijska antistres masaža glave i ramena 20 min. Voćna užina. Popodnevni odmor. Večera.  Noćenje.
3. dan Doručak. Masažna fotelja 30 min. Podvodna masaža 20 min. Relaksacija u bazenu. Ručak i desert. Kasno odjavljivanje.

USLUGA: 2 PUNA PANSIONA (doručak, ručak, večera)
Cena po osobi u sobi 1/2 8.100,00 DIN (Blok A) 9.100,00 DIN (Blok B)
Cena u sobi 1/1 9.900,00 DIN (Blok A) 10.900,00 DIN (Blok B)

Detalji i napomene

U cenu uključeno:
- Smeštaj na bazi 2 puna pansiona (doručak, ručak, večera) u Banji Junaković u odabranoj sobi i bloku po osobi
- Sadržaji hotela prema programu (bazen, masaža, sauna..)
- Troškovi organizacije

U cenu nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili mini busom na zahtev)
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak pre početka putovanja

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE