Kompleks od 10 otvorenih bazena
Spa & Wellness vikend / 2 puna pansiona
zima 2018/19

PERIOD zima 2018/19
SMEŠTAJ Banja Junaković
PREVOZ sopstveni
CENA 8.350,00 RSD

Destinacija

Banja Junaković je smeštena na obodu istoimene Park šume, udaljena je 4,5 km od Apatina, grada na severozapadu Srbije, koji je od Novog Sada udaljen 100 km . Njene vode potiču sa 700 m dubine i dostižu temperaturu od 50ºC. Po svom kvalitetu spadaju u isti red kao i one u Karlovim Varima, Harkanju i Lipiku. Počela je sa radom 1983. godine a raspolaže sa 270 ležajeva. Medicinske terapije obuhvataju lečenje svih vrsta reumatizma, ortopedskih i neuroloških oboljenja, ginekoloških oboljenja kod žena i bračnog steriliteta.
Pored kompleksa od 10 otvorenih bazena, osmostazne kuglane i 4 teniska terena, gostima su na raspolaganju i zatvoreni bazen, 2 finske saune i teretana, podvodna i ručna masaža (anti-celulit, relax, med i čokolada, refleksomasaža stopala, scrub marine spa tretman, holistička i ayurvedska masaža, arga terapija i limfna drenaža), što je obuhvaćeno povoljnim mini, dnevnim, vikend i sedmodnevnim paketima. Iz ponude izdvajamo: „gipsane bermude“, tretman tela algama i marokanski wellness program. Kroz Park šumu „Junaković“ vodi Staza zdravlja a biciklističkim stazama Banja je povezana sa obližnjim Apatinom i Prigrevicom (mogućnost iznajmljivanja bicikla).
Banja „Junaković“ ima sve mogućnosti za organizovanje seminara (2 sale za 100 osoba opremljene AV opremom), prolaznih ručkova i proslava (restoran kapaciteta 450 osoba). Od 24. marta 2009. godine u funkciji je i osmostazna kuglana "Banja Junaković" napravljena po standardima Svetske kuglaške federacije WNBA-NBC, tako da ovde mogu da se organizuju sva takmičenja za sve uzrasne kategorije (oprema FUNK).
Banja raspolaže sa 131-om dvokrevetnom sobom i četiri apartmana.  Sve sobe imaju kupatilo, terasu i telefon, a sobe u Novom delu objekta ( Blok B ) imaju i TV. U kupatilima su kade a topla voda je lekovita termo-mineralna voda. U sklopu objekta je i veliki restoran sa 450 sedišta, prostrani hol sa galerijom ( u kojem gosti imaju mogućnost korišćenja bežičnog interneta - ADSL, HotSpot ), frizerski salon, prodavnica trgovinske robe i suvenira.

DETALJNIJE

Program putovanja

1. dan Dolazak u hotel u popodnevnim časovima. Relaksacija. Večera. Noćenje.
2. dan Doručak. Wellness i spa sadržaji prema paketu. Ručak i desert. Popodnevni odmor. Večera. Noćenje.
3. dan Doručak. Relaksacija u bazenu. Masaža. Ručak i desert. Kasno odjavljivanje.

USLUGA: 2 PUNA PANSIONA (doručak, ručak, večera)
Cena po osobi u sobi 1/2 8.350,00 DIN (Blok B)

2 x korišćenje sadržaja Spa & wellness centra Junaković u trajanju od 2 sata
Finska sauna, Body therm kabina, Hidromasažna kada, Tepidarijum i Tuševi doživljaja
2 x relax masaža u trajanju od 45 minuta
Korišćenje bazena sa geotermalnom vodom temp. 35° C

Detalji i napomene

U cenu uključeno:
- Smeštaj na bazi 2 puna pansiona (doručak, ručak, večera) po osobi u dvokrevetnoj sobi u Banji Junaković
- Sadržaji hotela prema programu (bazen, masaža, sauna..)
- Korišćenje bademantila, peškira i papuča
- Ceđeni sok od narandže ili limunada
- Troškovi organizacije

U cenu nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili mini busom na zahtev)
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak pre početka putovanja

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE