Jedan od najlepših turističkih krajeva Slovenije
Brojni sadržaji za uživanje i odmor
Sezona 2022

PERIOD Sezona 2022
SMEŠTAJ Hotel Rikli 4*
Hotel Park 4*
PREVOZ sopstveni
CENA od 71 €

Destinacija

Bled je naselje pored Bledskog jezera i spada među starije i najlepše turističke krajeve u Sloveniji. Leži na nadmorskoj visini od 504 metara usred ledničke doline. Onima koji širom sveta tragaju za nečim izuzetnim, drugačijim, za lepotom i inspiracijom, mirom ili sportskim izazovima, stoje na raspolaganju brojne mogućnosti: romantična šetališta, vožnja kočijama oko jezera, vožnja tradicionalnim čamcem do idilične crkve na Bledskom ostrvu, poseta grandioznom zamku smeštenom na veličanstvenoj litici koja se uzdiže nad jezerom. Posetioci Bleda biće impresionirani prirodnim lepotama i svežim alpskim rekama. Ovde možete jahati u prirodi ili se penjati na okolne planine, uživati u biciklizmu ili golfu, leteti balonom ili probati paraglajding. Nakon dana, provedenog u prirodi sa raznim aktivnostima, možete se osvežiti u jezeru ili u hotelskim kupalištima ispunjenim termalnom vodom.

Hotel Rikli Balance 4* se nalazi u centru Bleda, na oko 100ak metara od šetališta i Bledskog jezera. Moderno dizajniran hotel sa termalnim bazenima smešten je u parku starih stabala u središtu Bleda, iz koga se pruža prelep pogled koji je ponos ovog hotela i pruža se na Bledsko jezero, Bledski dvorac i Julijske Alpe. Zbog wellness centra Živa preporučuje se porodicama, a pogodan je i za poslovni ’’odmor’’. U 19. veku na Bledu švajcarski lekar Arnold Rikli je postavio temelje lečilišnog turizma u Sloveniji zahvaljujući blagotvornoj bledskoj mikroklimi koja krasi ovo mesto (čisti planinski vazduh, priroda koja oduzima dah i blagotvorna klima sa velikim brojem sunčanih dana).

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, bar, Wi-Fi internet, najveći bazenski kompleks Wellness centra Živa, konferencijski centar, parking (uz doplatu, do popune mesta). Gosti hotela mogu uživati najvećem bazenskom kompleksu u ovom delu Slovenije, u bazenima sa termalnom vodom 30°C i pogledom na bledsko jezero, na 2 nivoa, sa toboganom, saunama sa svetlosnom i aromaterapijom, otvorni bazen, whirpool. Ovo je najveći konferencijski hotel na Bledu koji se obnovom vraća prirodi i održivom razvoju, tradiciji, kulturi i istoriji lokalnom okruženju, poseduje moderan konferencijski centar pogodan za sve vrste i organizaciju raznih kongresa i poslovnih susreta.

Hotel Rikli Balance ima 150 soba i suita sa pogledom na jezero ili park. Sve sobe i apartmani su moderno renovirani i poseduju: TV, telefon, mini bar, kuvalo za čaj ili kafu, Wi-Fi internet, sef, kupatilo sa kadom ili tušem, balkon.

Hotel Park 4* se nalazi u središtu Bleda, uz samo šetalište oko bledskog jezera. Namenjen je ljubiteljima aktivnog odmora, u čijoj se okolini se može naći bezbroj mogućnosti za aktivan odmor u prirodi, a posebno za bicikliste.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, café-bar, aperitiv bar, Wi-Fi internet, mogućnost korišćenja bazenskog kompleksa Wellness centra Živa susednog hotela Rikli Balance, konferencijski centar, parking (uz doplatu, do popune mesta). Međutim ono što odlikuje ovaj hotel je svakako prekrasan pogled iz hotelskog bazena na jezero, a ujedno hotel je dom originalne bledske kremšnite, omiljenog kolača po kojoj je Bled nadaleko poznat. Na najvišem spratu hotela, gotovo na krovu, nalazi se bazen sa grejanom termalnom vodom i prekrasnim pogledom na Bledski dvorac, odakle imate osećaj kao da ga možete dodornuti rukom. Idealno za opuštanje nakon celodnevnih aktivnosti u prirodi. Za opuštanje, rekreaciju i bolji izgled, gostima su na raspolaganju whirlpool sa pogledom i sauna, kao i hotelski Thai wellness centar. Gosti hotela Park imaju pristup bazenskom kompleksu Wellness centra Živa koji se nalazi u hotelu Rikli Balance (bazeni sa termalnom vodom i pogledom na bledsko jezero, na 2 nivoa, sa toboganom, saunama sa svetlosnom i aromaterapijom, otvorni bazen, whirpool). Hotel odlikuje i široka ponuda konferencijskog centra koja može biti mesto Vašeg poslovnog susreta, za čiju organizaciju će se pobrinuti specijalna ekipa MICE stručnjaka Sava hotela, i uz podršku izvrsne ugostiteljske i kulinarske ponude podići na visok nivo.

Hotel Park je najveći hotel na Bledu sa preko 200 soba, od sada Vas očekuje sa potpuno novim i renoviranim sobama i apartmanima. Sve sobe su kompletno opremljene i poseduju: SAT TV, telefon, sef, mini-bar, Wi-Fi internet, kupatilo sa tušem, fen za kosu i balkon. Sobe mogu imati pogled na jezero, dvorac ili park.

DETALJNIJE

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u Sloveniju u Bled. Smeštaj u Hotelu Rikli 4* posle 14h. Noćenje.
Drugi - pretposlednji dan: Doručak. Boravak u odabranoj sobi na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za odmor, individualne obilaske i fakultativne programe. Noćenje. 
Poslednji dan: Doručak. Napuštanje hotela do 10h. Kraj programa.

HOTEL RIKLI 4* Bled

Period: 09.01 - 13.04.2022.
              01.11 - 22.12.2022.

Smeštaj / Usluga noćenje sa doručkom polupansion
Soba 1/2 71 € po osobi 86 € po osobi
Soba 1/1 125 € po osobi 140 € po osobi
Period: 14.04 - 07.07.2022.
              04.09 - 31.10.2022.
Smeštaj / Usluga noćenje sa doručkom polupansion
Soba 1/2 86 € po osobi 101 € po osobi
Soba 1/1 152 € po osobi 167 € po osobi
Period: 08.07 - 03.09.2022.
Smeštaj / Usluga noćenje sa doručkom polupansion
Soba 1/2 100 € po osobi 115 € po osobi
Soba 1/1 178 € po osobi 193 € po osobi

Cene u tabeli su dnevno po osobi (minimum 2 noćenja)

***

HOTEL PARK 4* Bled

Period: 09.01 - 13.04.2022.
              01.11 - 22.12.2022.

Smeštaj / Usluga noćenje sa doručkom polupansion
Soba 1/2 55 € po osobi 70 € po osobi
Soba 1/1 99 € po osobi 114 € po osobi
Period: 14.04 - 07.07.2022.
              04.09 - 31.10.2022.
Smeštaj / Usluga noćenje sa doručkom polupansion
Soba 1/2 70 € po osobi 85 € po osobi
Soba 1/1 126 € po osobi 141 € po osobi
Period: 08.07 - 03.09.2022.
Smeštaj / Usluga noćenje sa doručkom polupansion
Soba 1/2 87 € po osobi 102 € po osobi
Soba 1/1 157 € po osobi 172 € po osobi

Cene u tabeli su dnevno po osobi (minimum 2 noćenja)

* Popusti u zavisnosti od termina rezervacije
* Deca do 6 godina sa dvoje odraslih u sobi - besplatno!

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj na bazi odabrane usluge (noćenje sa doručkom ili polupansion) u hotelu na Bledu, po osobi - minimum 2 noćenja
- Korišćenje hotelskih bazena
- Popust na korišćenje Wellness centra Živa (neće raditi od 28.03. do 07.04.)
- WiFi internet

U cenu nije uključeno:
- Boravišna taksa i osiguranje
- Prevoz (mogućnosti: redovna autobuska linija; sopstveni prevoz; organizovani autobuski prevoz na zahtev)
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak pre polaska 
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate 
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

INFORMACIJE I UPLATE: CELEBRINA TRAVEL, Beograd, Obilićev venac 18-20, tel/fax +381 11 328 15 91
mob. +381 63 84 86 814, email: celebrina@eunet.rs, Molimo Vas da se pre zaključenja
ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel

DETALJNIJE