Hotel Vienna House Dream Castle 4*
5 dana / 4 noćenja
Individualni program, avio prevoz

PERIOD maj - septembar
SMEŠTAJ Vienna House Dream Castle 4*
PREVOZ avio
CENA od 199 €

Destinacija

Pariz je glavni i najveći grad Francuske (preko 11 miliona stanovnika) i najposećenija turistička destinacija na svetu. Poznat kao "grad svetlosti", svake godine ugosti oko 50 miliona turista. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje. Pariz je podeljen na 20 okruga (arrondissements) koji su raspoređeni u spiralu kretanja kazaljke na satu, počevši od centra grada. Svaki okrug je dom velikom broju istorijskih objekata, lokaliteta i divnih mesta kao što su divno uređeni parkovi, savršeno restaurirane istorijske palate ili raznovrstan izbor restorana i mesta za kupovinu. Obilazak Ajfelove kule ili zvonika katedrale Notre Dame de Paris, šetnja najpoznatijom avenijom Evrope - Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću, vožnja brodićem po Seni, poseta Mona Lisi u muzeju Luvr ili Versaju, veličanstvenom dvorcu Luja XIV, čuvenom po svojoj lepoti.. samo su neki od obaveznih sadržaja prilikom posete romantičnoj prestonici Francuske.

Diznilend je zabavni park Volta Diznija, nalazi se u predgrađu Pariza, na 35 minuta vožnje od centra grada, a povezan je posebnom linijom metroa. Sastoji se od dva zasebna dela Diznilend parka i Diznijevog studija. Na ulazu su smeštene prodavnice, poslastičarnice, restorani i kafei. U okviru parka nalaze se vozići, začarana Snežanina šuma, zamak iz bajke, kuća straha, brod za krstarenje, letelice i svemirski brodovi, gusarske pećine itd. Diznijev studio je manji i u njemu je sve vezano za igrane filmove. U oba parka se igraju ulične predstave, a uveče glavnom ulicom prolazi povorka sa Diznijevim junacima. Postoji i Dizni selo u koji je ulaz besplatan.

Hotel Vienna House Dream Castle 4* smešten je u neposrednoj blizini zabavnog parka Diznilend i predstavlja popularan izbor turista koji žele povoljniji smeštaj u odnosu na hotele u samom zabavnom parku, a ne žele da se odreknu luksuza. Nalazi se na 35 minuta vožnje od Pariza i na 4,5 km od tržnog centra Val d'Europe i istoimene stanice ekspresne linije metroa. Hotel je okružen jezerom i bajkovitim francuskim vrtom, a u ponudi ima zatvoreni bazen, spa centar i besplatnu uslugu prevoza do Diznilenda u Parizu. Sobe i apartmani tipa "suite" uređeni su u stilu musketara i Palate Sansusi. Smeštajne jedinice uključuju flat-screen TV, besplatan bežični internet, mini-bar i pribor za pripremu čaja i kafe. U hotelskom restoranu Sans Souci služi se doručak na bazi švedskog stola, koji uključuje širok izbor toplih i hladnih jela i peciva. U restoranu Musketeer svake večeri se služe raznovrsna jela francuske i evropske kuhinje na bazi švedskog stola. Lagani obroci su na raspolaganju u baru od 11:00 do 23:00. U spa centru Dream Castle dostupni su zatvoreni bazen sa toplom vodom, sauna, hidromasažna kada, sala za fitnes, masaže i različiti kozmetički tretmani. Hotel raspolaže sa 397 dvokrevetnih i porodičnih soba, kao i apartmana koji su opremljeni klimom, besplatnim brzim internetom, TV-om sa dečijim kanalima, sefom, kupatilom sa tušem i kadom.

DETALJNIJE

Program putovanja

1. dan: Polazak avionom iz Beograda sa aerodroma Nikola Tesla. Let do Pariza. Transfer od aerodroma do hotela. Smeštaj u hotelu Vienna House Dream Castle 4*. Boravak na bazi 4 noćenja sa doručkom.
2-4. dan: Doručak. Slobodno vreme za obilazak Pariza, odlazak u Diznilend i sadržaje u ovom zabavnom parku.
5. dan: Doručak. Napuštanje hotela. Transfer do aerodroma. Avio let Pariz-Beograd. Dolazak na aerodrom Nikola Tesla. Kraj programa.

Cena aranžmana u sobi 1/2  ..... pozvati
Cena aranžmana u porodičnoj sobi 1/4  ..... pozvati

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u Hotelu Vienna House Dream Castle 4* u dvokrevetnoj ili porodičnoj sobi na bazi 4 noćenja sa doručkom
- Korišćenje hotelskog Spa centra
- Prevoz minibusom iz hotela do Diznilenda
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (mogućnost avio prevoza)
- Ulaznice za zabavni park Diznilend (kupovina na recepciji hotela)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Boravišna taksa
- Administrativni troškovi: 20 EUR po osobi
- Fakultativna razgledanja i izleti; Individualni troškovi

CENA ZA AVIO PREVOZ: od 255 EUR sa svim aerodromskim taksama, cena zavisi od trenutka rezervacije i slobodnih tarifa
* U cenu nije uključen transfer aerodrom-hotel-aerodrom

Napomena:
- Mogućnost više noćenja / Za manji broj noćenja cena se uvećava 10%
- Cene smeštaja zavise od popunjenosti hotela i trenutka rezervacije
- U slučaju promene na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korigovanja cena u programu

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. godine osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE