Izvori lekovite vode velike izdašnosti
Otvoreni i zatvoreni bazeni
Spa & wellness centar

PERIOD jesen / zima 2017-18
SMEŠTAJ Hotel Vrujci 2*
PREVOZ sopstveni
CENA od 2.590,00 rsd

Destinacija

Banja Vrujci od Beograda udaljena samo 92 kilometara. Ova banja u narodu poznata po svojoj lekovitosti nalazi se na nadmorskoj visini 179-252 metara. Arheološkim istraživanjima pronađeni su razni tragovi ranijih kultura čime je dokazano je da je prostor oko izvora banje Vrujci bio od davnina naseljen. Tada su na području banje Vrujci postojala samo vrujačka "divlja" banja, koja je postojala sve do 1935. godine, kada je Banja pretvorena u narodno lečilište.

Hotel Vrujci 2* je specifičan po tome što unutar hotelskog kompleksa poseduje izvore lekovite vode velike izdašnosti - preko 300 litara vode u sekundi, po čemu je Hotel na prvom mestu po količini vode u poređenju sa banjama u Srbiji. Takođe, lekovita banjska voda se koristi u celom hotelskom kompleksu za punjenje otvorenih i zatvorenih bazena, zatim u SPA & WELLNESS centru, kuhilji, sobama i apartmanima. Hotel Vrujci je sportsko-rekreativni kompleks koji između ostalog poseduje 3 otvorena i jedan zatvoreni bazen. Zatvoren bazen se puni termalnom vodom iz duboke bušotine. Bazen je opremljen tuš kabinama i povezan je sa hotelskom plažom. Hotel Vrujci raspolaže konferencijskom salom koja ima 40 sedećih ili 80 bioskopskih mesta, a za skupove do 150 mesta koristi se plava sala. Objekti u hotelu su brojni i raznovrsni (otvoreni i zatvoreni bazeni, spa centar, banjska kupatila, česme, sportski tereni i sl.), i zadovoljavaju potrebe gostiju i posetilaca.

DETALJNIJE

Program putovanja

HOTEL VRUJCI 2*

Tip sobe Vrsta usluge Cena po osobi dnevno
1/1 pun pansion / min 2 noći 3.050,00 rsd
1/2 pun pansion / min 2 noći 2.650,00 rsd
apartman pun pansion / min 2 noći 6.600,00 rsd (cena za dvoje)
1/1 noćenje sa doručkom 2.990,00 rsd
1/2 noćenje sa doručkom 2.590,00 rsd
apartman noćenje sa doručkom 6.100,00 rsd

* Cene su u dinarima po osobi dnevno, osim apartmana gde je cena za dve osobe
* Usluge pansiona izdaju se na minimum dve noći, u suprotnom se cena uvećava 20%
* Deca od 4 do 10 godina ako koriste zajednički ležaj plaćaju 50% od cene, a ukoliko koriste poseban ležaj plaćaju 70% cene pansiona

Detalji i napomene

U cenu uključeno:
- Smeštaj u hotelu Vrujci 2* na bazi odabrane usluge
- Korišćenje otvorenog i zatvorenog bazena
- Besplatan bežični internet

U cenu nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz)
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak pre početka putovanja

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE