Hotel Aphrodite 4*
Individualni aranžman, min 2 osobe
januar- maj

PERIOD januar- maj
SMEŠTAJ Hotel Aphrodite 4*
PREVOZ sopstveni
CENA od 89 €

Destinacija

Zalakaroš je mesto i lečilište koje se nalazi u jugozapadnoj Mađarskoj, blizu čuvenog jezera Balaton, na 519 km od Beograda. Postalo je poznato krajem 60-ih godina kada je u potrazi za naftom pronađen termalni izvor dubine 1000 metara. Kompleks lečilišta sadrži ukupno 19 bazena, 10 na otvorenom, 9 u zatvorenom delu. Ovo je noviji centar, sa velikim vodenim površinama, koji pored wellness & spa sadržaja ima i sadržaj za najmladje "dečiji svet". Lekovita termalna voda je blagotvorna kod bolesti nerava, bolova u mišićima,postoperativnih tokova lečenja, kao i kod ginekoloških bolesti. Brzo i lako stiže, naročito iz pravca Hrvatske, nalazi se nedaleko od auto puta M7. (Sadržaj: relaksirajući vodeni sadržaji, lekovita termalna voda, finska sauna, parno kupatilo, hidromasaže, aqua park, terapijske usluge, masaže, sadržaj za decu, smeštaj u kompleksu).

Hotel Aphrodite 4* nalazi se 100 m od termalnog kupatila. Napravljen po meri ljubavi i lepote, u skladu sa  svojim nazivom, pruža ugodnu i pozitivnu atmosferu svim posetiocima. Za oporavak tela i duše hotel nudi bazen sa toplom vodom, đakuzi, finsku i infrared saunu, fitnes i bilijar salu, stoni tenis, masažu i fizikalnu terapiju. Sve sobe imaju LCD TV, minibar, kupatilo, a pojedine i privatni spa, klimu i balkon. U hotelu je obezbeđen besplatan Wi-Fi.

DETALJNIJE

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u Mađarsku, u Banju Zalakaroš. Smeštaj u hotelu Aphrodite 4* prema pravilima objekta. Večera. Noćenje.
Drugi - pretposlednji dan: Doručak. Boravak u odabranoj smeštajnoj jedinici na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za odmor, kupanje, individualne obilaske i fakultativne programe. Večera. Noćenje.
Poslednji dan: Doručak. Napuštanje hotela prema pravilima objekta. Kraj programa.

Cena po osobi u sobi 1/2 superior ..... 89 EUR  / polupansion

* Deca do 5 godina besplatno; od 6-11 na pomoćnom krevetu 50% popust

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Aphrodite 4* na bazi polupansiona (večera i doručak)
- Neograničeno korišćenje wellness usluga (termalni bazen, jacuzzi, saune, parno kupatilo)
- Korišćenje otvorenog bazena i terase za sunčanje tokom leta
- Fitnes i stoni tenis
- WiFi internet
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili minibusom na zahtev)
- Boravišna taksa
- Parking
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi: 15 EUR po osobi
- Individualni troškovi

Napomene:
* Cene su akcijske i zavise od popunjenosti hotela
* Cene ne važe u periodu praznika
* Mogućnost dužeg boravka na zahtev
* Minimum 2 osobe

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE