Hotel Ariston 4*
4 dana / 3 noćenja
Individualni program, sopstveni prevoz

PERIOD maj - septembar
SMEŠTAJ Hotel Ariston 4*
PREVOZ sopstveni
CENA od 165 €

Destinacija

Toskana je jedna od 20 regija Italije, nalazi se u njenom središnjem delu. Glavni grad je Firenca, a ostali značajni gradovi su Piza, Livorno, Prato, Sijena, Luka, Montekatini Terme, San Gimignano. Toskana ima bogato kulturno-istorijsko nasledje, koje se može videti po brojnim muzejima, galerijama, crkavama i trgovima... Montekatini Terme predstavljaju jednu od nalepših i najpoznatijih banja u Italiji. Grad se nalazi 50 km zapadno od Firence, u dolini reke Arno i ima preko 20 hiljada stanovnika. Zbog razvijenog banjskog turizma mesto je potpuno podređeno turistima i sadrži brojne smeštajnte kapacitete. U centru mesta nalaze se park, termalni izvori i brojne prodavnice i restorani.

Hotel Ariston 4* smešten je u centru Montekatini Termi, a toplu dobrodošlicu i ugodan boravak gostima uz familijarnu atmosferu nudi porodica Bartoli. Klasične i elegantne sobe toskanskog stila, prostrane i udobne, raspolažu sa TV-om, klimom, kupatilom, telefonom i mini barom. Neke sobe imaju baklon sa pogledom na glavnu ulicu. Iako je hotel smešten blizu prodavnica, restorana i barova, u sobama je tiho i mirno. Ishranu u hotelskom restoranu odlikuje tradicionalna kuhinja Toskane, a posebna pažnja posvećena je svežini i kvalitetu, uz snabdevenost pastom, povrćem, mesom, ribom, sirom.. U hotelu postoji velika prostorija od oko 120 mkv, opremljena i uređena za sastanke, konferencije, različite događaje i proslave. Na oko 50m od hotela nalaze se Terme Excelsior di Montecatini, referentna tačka svakog wellness i spa tretmana. U hotelu se mogu dobiti specijalni wellness paketi za ekskluzivni spa tretman.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Italiju, u Montekatini Terme, smeštaj u hotelu Ariston 4* posle 14:00h. Boravak na bazi noćenja sa doručkom (minimum 3 noćenja). Wellness i spa usluge po izboru i korišćenje hotelskih usluga prema pravilima hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilaske.
POSLEDNJI DAN: Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 10:00h. Kraj programa.

Cena aranžana po osobi ..... 165 € / 3 noćenja sa doručkom

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Ariston 4* na bazi minimum 3 noćenja sa doručkom
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi: 15 EUR po osobi
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Napomena:
- Minimum boravka 3 noći, minimum 2 osobe
- Poseban dogovor i uslovi za grupe

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. godine osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE