Harmonija uživanja u prirodi
Hotel 3* i apartmansko naselje 4*
oktobar - decembar 2018

PERIOD oktobar - decembar 2018
SMEŠTAJ Hotel Vesna 3*
App Ocepkov Gaj 4*
PREVOZ sopstveni
CENA od 89 €

Destinacija

Terme Topolšica nalaze se u Sloveniji, blizu Velenja, na udaljenosti od oko 90 km od Ljubljane, a oko 550 km od Beograda. Uz sam rub šume okružena je brdašcima i netaknutom prirodom i predstavlja raskošni termalno turistički kompleks. Najsavremeniji wellnes program zadovoljiće i najzahtevnijeg gosta, a bogata i raznovrsna ponuda će u Topolšicu privući najrazličitije goste.
Termalni izvor je u dolini Toplice još od 16. veka privlačio sve koji cene vrline i snagu prirode. Terme Topolšica sa poznatim prirodnim bogastvima pružaju sve što je potrebno za telo i dušu savremenog čoveka. Ljubitelji rekreacije i sportnog duha dan mogu ispuniti raznovrsnim sportskim aktivnostima. U šetnji po travnatoj i šumovitoj pokrajini čovek može otkriti prijatno utočište i relaksaciju. U zimskom periodu skijaški centar Golte, od Topolšice udaljen svega 20 kilometara, nudi 75 ha uređenih površina za zimske sportove. Za avanturističke duše istraživanja su u okolini - mnogobrojne kulturne, etnološke i istorijske znamenitosti.

Hotel Vesna 3* smešten je u samom centru mesta Topolšica. Hotel predstavlja srce lečilišta. U njemu se dnevno nižu različite priredbe, zabavna popodneva i kulturni večernji događaji. Prostrane i liepo uređene sobe hotela nude sve što vam je potrebno za ugodan boravak (tv, telefon, s frižiderom ili bez, kupatilo s tušem ili kadom, WC, fen za kosu, s balkonom ili bez). U sklopu hotelskog kompleksa nalazi se spoljni i unutrašnji vodeni park s termalnom vodom, a uz to će vas u hotelu opustiti finske i infra saune te turska kupatila. U hotelu možete priuštiti i sate sunčanja u solarijumu. Hotelski restorani s ukupno 400 stolica uviek će vas poslužiti s kulinarskim majstorijama, a aperitiv bar i kafe su kao stvoreni za razgovor uz piće ili ukusnu poslasticu.

Apartmansko naselje Ocepkov gaj 4* smešteno je na zelenoj padini, nedaleko od središnjeg hotelskog kompleksa. Ovo idilično seoce s 27 savremeno opremljenih smeštajnih jedinica sastoji se od energetski štedljivih kuća koje su građene od ekoloških  materijala i nude dva tipa unutrašnjeg rasporeda (99 m² i 150 m²). Savremeni ambijent i prirodna okolina za smeštaj, garantuju da  ćete se u naselju Ocepkov gaj osećati ugodno domaće.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVIDAN: DolazakuSloveniju, u Terme Topolšica, smeštaj u hotelu Vesna 3* ili Apartmanima Ocepkov Gaj 4* posle 14:00h. Boravak u izabranom objektu nabazi odabrane usluge (minimum 2 noćenja). Korišćenje termalnih bazena, sauna i aqua parka „Zora. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje.

POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela / apartmana najkasnije do 10:00h. Kraj programa.

Promotivni paket  
period: oktobar - decembar 2018.
SMEŠTAJ Soba / usluga 2 noćenja 3 noćenja dodatni dan
Hotel Vesna 3* 1/2  PP 89 € 120 € 39 €
App OCEPKOV GAJ 4* APP 1/2 + 2 NA 134 € 199 € 66 €
APP 1/5 + 1 NA 197 € 295 € 99 €

* 1/2 - dvokrevetna soba, APP - apartman, PP - polupansion (doručak i večera), NA - najam apartmana
* Cene su izražene u evrima po osobi (u sobi) ili po apartmanu (najam)

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Boravak u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi odabrane usluge i broja noćenja
- Neograničeno kupanje u termalnim bazenima i korišćenje sauna u hotelu Vesna
- Organizovane vežbe za telo u sali i bazenima
- Animacija prema programu (nastupi, plesna muzika..)
- Bežični internet
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili minibusom na zahtev)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Boravišna taksa
- Administrativni troškovi: 20 EUR po osobi
- Individualni troškovi

Napomene:
- PREVOZ: Svakodnevni polasci iz Beograda do Termi Topolšica, sa kućne adrese minibusom do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Cena povratne karte 90€ po osobi.
- Doplata za jednokrevetnu sobu 10 EUR i doplata za ručak 12 EUR dnevno po osobi
- Doplata za polupansion kod apartmanskog smeštaja 20 EUR dnevno po osobi
- Za ulaz u svet sauna wellness centra Zala 10 EUR, za korišćenje fitnes centra 4 EUR po osobi
- Mogućnost umanjenja za uslugu noćenja sa doručkom
- Cene su akcijske i zavise od popunjenosti hotela

Popusti:
- U pratnji dve odrasle osobe deca do 6 god. besplatno, 6-10 god. 50%, 10-14 god. 30%.
- U pratnji jedne odrasle osobe dete do 6 god. plaća 10€, 6-10god. ima popust 40%, 10-14 god. ima popust 20%.
- Treća odrasla osoba 20%

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE