Hoteli u turističkom centru
Grand Hotel & Spa 4* / Angella Hotel & Residence 4* / Apartmani Konaci 4*

pdf
PERIOD decembar - mart
SMEŠTAJ Hoteli MK Resort
PREVOZ bus
CENA od 57 € dnevno

Destinacija

Kopaonik je najveći planinski masiv i najpoznatiji turistički i skijaški centar u Srbiji koji je zbog svojih prirodnih lepota, proglašen za nacionalni park. Najviši vrh je Pančićev vrh, 2017m , a skijaški tereni se nalaze na visini od 1650m do 2017m. Sneg počinje krajem novembra i traje do maja, prosečno 159 dana godišnje. Udaljenost od Beograda 285 km. Kopaonik je omiljeni zimski centar među mlađom populacijom zbog dobre zabave i bogatog noćnog života.

Smeštajni objekti Grand Hotel & Spa 4*, Family Hotel Angella 4* i Apartments Konaci 4*, nalaze se u samom turističkom centru (1.770 m.n.v.) i svojim gostima pružaju direktan izlazak na ski staze Karaman Greben i žičaru Pančić ekspres, Krst i Malo jezero.

DETALJNIJE

Program putovanja

Grand Hotel & Spa 4* se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji, nadomak ski staza i ski liftova, u prelepom okruženju Nacionalnog parka Kopaonik. Vrhunski komfor i udobnost u 221 soba i apartmana, upotpunjen je brojnim sadržajima za odmor i uživanje tokom cele godine.

Hotel Angella 4* se nalazi na samo nekoliko koraka od ski staze, sa idealnim uslovima za ski – in i ski – out. Raspolaže sa 130 moderno opremljenih soba i apartmana koje gostima pružaju potpuni komfor i udobnost.

Apartmani Konaci 4* se nalaze u središtu turističkog kompleksa Kopaonik i u neposrednoj blizini ski staza. Apartmanski kompleks je centar zabavnog života u okviru koga se nalazi veliki broj restorana, barova, diskoteka, supermarketa, prodavnica, pošta, apoteka, knjižara, poslastičarnica, suvenirnica... Apartmani Konaci su sigurno najpoznatiji i najtraženiji apartmanski kompleks na Kopaoniku. Jedan broj studija / apartmana je, prilikom renoviranja, promenio namenu i ušao sastav Hotela Angella. SVI APARTMANI SU KOMPLETNO RENOVIRANI.

» CENOVNIK Grand Hotel & Spa 4*  /  Hotel Angella 4*  /  Apartmani Konaci 4* «

 

Detalji i napomene

Cena smeštaja uključuje (Grand Hotel & Spa****):
• Smeštaj na bazi PP - polupansiona (doručak i večera) ili ND - noćenja sa doručkom;
• Specijalnu Božićnu večeru (25.12.2021. 07.01.2021);
• Neograničeno korišćenje sadržaja Spa & Wellness centra na 1.800m2: zatvoreni bazen dimenzija 18x9m. svlačionica (ormarić. bade mantil. papuče. peškir). relax zona. Sauna svet – infrared sauna.finska sauna. ruska banja. tropske kiše. hammam. slano-ledena pećina. kneipp. bazen i jacuzzi sa grejanom vodom na otvorenom; neograničeno korišćenje fitnes centra;
• Poseban program za decu 3-12 godina – dnevni program animacije sa profesionalnom brigom o deci u dečijem klubu;
• Korišćenje skijašnice; • wi - fi.

Cena smeštaja uključuje (Family Hotel Angella****):

• Smeštaj na bazi polupansiona - doručak i večera na principu švedskog stola (hotel zadržava pravo promene načina posluživanja obroka u slučaju manjeg broja gostiju u objektu);
• Prateći program za bebe (grejač za flašice, sto za presvlačenje, kadica, krevetac za bebe) uz prethodnu najavu; • Visoke stolice u restoranu;
• Neograničeno korišćenje sadržaja Wellness & Spa centra u Hotelu Angella: jacuzzi, hammam, finska sauna, infra sauna, kneipp, gym;
• Wi-Fi; • Hotelsko osiguranje; • Skijašnica.

Cena ne uključuje:
- Prevoz (posebna tabela sa cenama autobuskog i minubus prevoza)
- Boravišnu taksu i individualne troškove

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak pre početka putovanja
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja. Licenca OTP 196/2021 kao i posebni uslovi hotelijera.

INFORMACIJE I UPLATE: CELEBRINA TRAVEL, Beograd, Obilićev venac 18-20, tel/fax +381 11 328 15 91
mob. +381 63 84 86 814, email: celebrina@eunet.rs, Molimo Vas da se pre zaključenja
ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel

DETALJNIJE