Sports & Spa Hotel 3* i konačište
Paketi i individualni cenovnik
zima 2017-18

pdf
PERIOD oktobar - april
SMEŠTAJ Hotel 3* i konačište
PREVOZ sopstveni
CENA od 3.150,00 rsd

Destinacija

Kopaonik je najveći planinski masiv i najpoznatiji turistički i skijaški centar u Srbiji koji je zbog svojih prirodnih lepota, proglašen za nacionalni park. Najviši vrh je Pančićev vrh, 2017m , a skijaški tereni se nalaze na visini od 1650m do 2017m. Sneg počinje krajem novembra i traje do maja, prosečno 159 dana godišnje. Udaljenost od Beograda 285 km.

Hotel Junior 3* se nalazi na Kopaoniku u turističkom centru Brzeće na idealnih 1100 m nadmorske visine. Tradicionalna gostoljubivost ugostiteljskih radnika, ambijent i usluge čine Hotel Junior centralnim objektom turističke ponude Brzeća. Idealno je mesto za održavanje značajnijih poslovnih, svečanih i sportsko - rekreativnih skupova ali i za opuštanje i uživanje u miru i autentičnoj prirodi.   

DETALJNIJE

Program putovanja

HOTEL JUNIOR 3* Brzeće, Kopaonik sadrži:
- 71 sobu i 7 apartmana različitih kategorija
- Spa centar koji sadrži mali relaksacioni bazen 2x4m, saunu, 2 đakuzija, hamam tuševe, sobu za relaksaciju sa masažom i svlačionicu sa ormarićem,bade mantilom, papučama i peškirom
- Sopstvenu ski stazu za početnike, 400m dužine, plava
- Staza za snow tubing /  Ski servis
- Restoran "Four Seasons" kapaciteta do 300 osoba
- A la carte restoran "Kitchen & bar" kapaciteta do 115 osoba
- Biznis centar obuhvata konferencijsku salu kapaciteta do 180 sedećih mesta i 2 sale za sastanke koje primaju od 50-60 osoba
- Moderno i savremeno opremljenu diskoteku
- Sopstveni parking sa video nadzorom i obezbeđenjem
- Fitness centar sa savremenim spravama za vežbanje
- Teniske terene sa akrilnom podlogom, terene za kosarku, odbojku i rukomet, teren za mali fudbal sa veštačkom travom, veliki fudbalski teren sa prirodnom travom i 2 terena sa veštačkom travom
- Mini market / Dečiju igraonicu /  Menjačnicu

» Individualni CENOVNIK i paketi Hotel Junior 3*  /  zima 2017 «

Opis soba:
Economic soba (15 - 21m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 2 osobe.

Standard soba (21,5 – 25m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 4 osobe.

Comfort soba (25 – 33,5m²) sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi mogu boraviti najviše 4 osobe.

Family soba (33,5 - 37m²) sa dve odvojene prostorije sadrži: kablovsku televiziju, lični sef, telefon sa direktnim biranjem, kablovski i bežični internet, mini bar,elektronsko zaključavanje vrata, pisaći sto, prozore koji se otvaraju i kupatilo (tuš kabina, fen za kosu, ogledalo za gornji deo figure, kozmetičko ogledalo, SOS signal). U ovoj sobi može boraviti najviše 5 osoba.

Detalji i napomene

Cena uključuje:
- Smeštaj u hotelu Junior 3* na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto) po osobi za navedeni period i odabranu sobu
- Svečanu večeru uz muziku 31.12.2017. za doček Nove Godine (program 27.12 - 02.01.)
- Hotelski parking (u zavisnosti od raspoloživih 70 parking mesta koje hotel poseduje)
- Wi-Fi u baru hotela Junior
- Korišćenje skijašnice
- Animacija za decu u popodnevnim satima

Doplate za decu:
- Prvo dete od 0-6 godina u pratnji dve odrasle, punoplative osobe BESPLATNO; drugo dete 0-6 godina plaća 975 RSD polupansion dnevno
- Dete od 7-14 godina u pratnji dve odrasle, punoplative osobe plaća 975 RSD polupansion dnevno
- Za paket u periodu 27 dec – 02 jan prvo dete 0-6 godine u pratnji dve odrasle, punoplative, osobe besplatno, drugo dete dete 0-6 godine plada 975 RSD smeštaj sa polupansionom po danu + 1500 RSD; dete 7-14 godina u pratnji dve odrasle, punoplative, osobe plada 975 RSD smeštaj sa polupansionom po danu +1500 RSD.

Moguće doplate:
- Bežični internet u sobi
- Ski bus do centra Kopaonika
- Ski pas za ski stazu hotela Junior (400m dužine, plava), ski oprema ili ski instruktor

Cena ne uključuje:
- Prevoz (mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Boravišnu taksu
- Individualne troškove

NAČIN PLAĆANJA:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Mogućnost plaćanja na 3 rate čekovima građana

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE