23 - 26. septembar 2019. Zagreb i Beč
U saradnji sa Veterinarskim komorama Hrvatske i Austrije
4 dana / 3 noćenja, autobuski prevoz

pdf
PERIOD 23 - 26. septembar 2019.
SMEŠTAJ Hoteli 3*
PREVOZ bus
CENA 340 €

Destinacija

Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske i najveći grad u Hrvatskoj po broju stanovnika. Šira oblast grada okuplja više od milion ljudi. Istorijski, grad Zagreb je izrastao iz dva naselja na susednim brdima, Gradeca i Kaptola, koji čine jezgro današnjeg grada. Nalazi se na jugozapadnom delu Panonske nizije na prosečnoj nadmorskoj visini od 122 m, u podnožju južnih padina Medvednice, na lijevoj i desnoj obali reke Save. Lokacija grada, koja je na mestu spajanja alpskog, dinarskog, jadranskog i panonskog područja, omogućila je Zagrebu da postane most između srednje Europe i Jadrana. Grad se može pohvaliti šarmantnim srednjovjekovnim "starim gradom" sa arhitekturom i kaldrmisanim ulicama koje podsećaju na Beč, Budimpeštu, Prag i druge centralno-europske metropole.

Beč je glavni grad Republike Austrije i daleko najnaseljeniji grad, sa urbanom populacijom od 1,9 miliona i metropolom od 2,4 miliona stanovnika. To je daleko najveći grad u Austriji i umetnički, kulturni, ekonomski i politički centar zemlje. Poznat je po visokom životnom standardu, opuštenom i elegantnom načinu života i bogatim muzičkim životom. Stvar je u tome da Beč ne samo da je veliki grad, već da je oduvek bio - kao nekadašnji dom Habsburškog dvora i njegovih različitih carstava, uvek je imao veliki broj stanovnika i uživao u privilegovanom položaju, gde je bio dom mnogim umetnicima, posebno kompozitorima, uključujući Beethovenu, Haidnu, Lisztu, Mozartu, Schubertu i Johannu Straussu II. Veliki gradski centar Beča ispunjen spomenicima carske prošlosti upisan je u UNESCO-ov popis svetske baštine.

DETALJNIJE

Program putovanja

1. dan NOVI SAD - ZAGREB
Polazak u ranim jutarnjim satima iz Novog Sada. Predviđeni dolazak u Zagreb do 11h. Poseta Veterinarskom fakultetu od 12h – 16h. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Smeštaj u hotel 3* Europa ili sličan, sobe 1/2. Večera. NOĆENJE.
2. dan ZAGREB - GRAZ - BEČ / MÖDLING
Doručak. Poseta Veterinarskoj stanici u okolini Zagreba u jutarnjim satima. Polazak za Austriju u 11h. Predviđeni dolazak u Graz do 15h. Poseta Nacionalnoj ergeli lipicanera Piber od 15h – 17h. Polazak za Beč. Dolazak i smeštaj u Hotel Phoenix7 Mödling 3*. Večera. NOĆENJE.
3. dan BEČ / MÖDLING
Doručak. Poseta Nacionalnom Veterinarskom Institutu „AGES” u Mödling-u od 09h - 11h. Odlazak u Beč i obilazak grada. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Hotel. Večera i razgovor o veterinarskoj struci u Austriji. Noćenje.
4. dan BEČ / MÖDLING - NOVI SAD
Doručak. Napuštanje Hotela. Poseta južnog šoping Centra "SCS". Slobodno vreme za šoping i individualne aktivnosti. Odlazak i poseta Univerzitetu Veterinarske medicine u Beču od 14h - 16h. Polazak za Novi Sad. Vožnja sa usputnim odmorima. Dolazak u Novi Sad oko ponoći. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA ..... 340,00 EUR + 1200 RSD po osobi

* Doplata za jednokrevetnu sobu 65 EUR

Detalji i napomene

U cenu aranžamana je uključeno:
- Prevoz turističkim autobusom na relaciji Novi Sad-Zagreb-Beč-Novi Sad prema programu
- Smeštaj u hotelu EUROPA 3* ili sličnom u Zagrebu u dvokrevetnim sobama, u periodu od 23 /24.09.2019. 1 noćenje na bazi polupansiona ( doručak i večera )
- Smeštaj u hotelu PHOENIX7 3* ili sličnom u Beču u dvokrevetnim sobama, u periodu od 24-26.09.2019. 2 noćenja na bazi polupansiona ( doručak i večera )
- Stručna asistencija
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Opcione usluge u programu i eventualna moguća prekoračenja km
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Ulaznice u Nacionalnu ergelu konja Piber (13 EUR)
- Bankarski troškovi - 15 EUR po osobi
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- Opcija za prijave do 20.07.2019., uplata akontacije minimum 40%
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 22 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika
moguća je korekcija cene, a krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 / Aneks br. 1 od 25.01.2019. godine osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

X

DETALJNIJE