Turistički planinski centar na severu Italije
Aparthotel Residence Adamello Resort 4*
individualni program

PERIOD decembar - april
SMEŠTAJ Residence Adamello Resort 4*
PREVOZ sopstveni
CENA od 49 € dnevno

Destinacija

Ponte di Legno je italjansko naselje na severu zemlje, smešteno u jednoj od najvećih dolina centralnih Alpa, Val Camonica, u istočnoj Lombardiji (provincija Breša). Nalazi se na ušću dva izvora koji čine reku Oljo na nadmorskoj visini od 1247 m i ima blizu 1500 stanovnika. Ponte di Legno je turistički planinski centar koji je 1912. godine izabran za prvi italijanski centar turizma i zimskih sportova od strane Italijanskog turing kluba. Idealna je destinacija za ljubitelje planina, kako zimi tako i tokom letnjeg perioda. Slikovite ulice ovog mesta karakterišu tipični restorani sa lokalnim jelima i vinima, zanatske radnje i nekoliko butika za ljubitelje šopinga. Tokom zime sa svojih 100 km padina koje povezuju Tonale, Ponte di Legno i Temu, ovo područje je raj za skijaše. Sa jedne strane moguće je skijati širokim i otvorenim sunčanim padinama, dok su druge padine okružene šumskim drvećem. Postoji 30 žičara koje omočućavaju korišćenje padina za ljude sa različitim veštinama, bilo za početnike ili za one sa većim skijaškim iskustvom. Zimske aktivnosti, popularne u ovom mestu su: alpsko skijanje, nordijsko skijanje, skijaški turing, snowboard, klizanje, razne zabave za decu na snegu. Skijanje u ovim predelima je moguće do kasno u proleće. U letnjem periodu priroda ovog područja pruža idealnu muziku za one koji žele da se opuste. Tada je moguća vožnja planinskih bicikala, treking, nordijsko hodanje, trkanje motorima, tenis, rafting, kajak, pecanje, golf, planinarenje, plivanje i dr.

ApartHotel Residence Adamello Resort 4* smešten je na 150 m od polazne tačke uspinjače Ponte di Legno / Termu i od žičare koja vodi na Tonale. Pored objekta u blizini se nalaze brojni sadržaji, kao i supermarket i centar mesta na oko 5 minuta hoda. Aparthotel je smešten u mirnom sunčanom delu Ponte di Legno, okružen širokim zelenilom. U objektu postoji recepcija, bar, liftovi, unutrašnji bazen, dečji bazen, wellness, igralište, sobe za igranje, perionica, sobe za sastanke, spoljni parking, ski-soba sa ormarićima za čizme i skije. Wellness centar, koji se naplaćuje, sadrži finsku i infrared saunu, đakuzi, tursko kupatilo, relax zonu.. Objekat ima 73 apartmana (jednosobni, dvosobni, trosobni i trosobni-porodični) koji se prostiru na 4 sprata i opremljeni su kuhinjom, kupatilom, TV-om, terasom ili balkonom, povezani sa 2 lifta. U apartmanima je omogućen besplatan internet i wi-fi.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Italiju, smeštaj u Aparthotel Residence Adamello Resort 4* posle 14h. Boravak na bazi noćenja sa doručkom / minimum 7 noćenja. Korišćenje hotelskih usluga i slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje.

POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela do 10h. Kraj programa.

Cena po osobi u apartmanu ..... od 49 EUR dnevno  / min 7 noći

Apartmani prema broju osoba:

* jednosobni apartman (1 do 3 osobe)
** dvosobni apartman (1 do 5 osoba)
*** trosobni apartman (2 do 6 osoba)
*** trosobni porodični apartman (2 do 7 osoba)

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u odabranom apartmanu (2 do 6 osoba) na bazi minimum 7 noćenja sa doručkom (švedski sto) po osobi
- Šestodnevni Adamello ski pass (moguća opcija bez ski pass-a / cena od 42 EUR dnevno)
- 2 ulaska u Wellness zonu i bazen
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog bus/minibus prevoza na zahtev)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi 20 EUR po osobi
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Doplate:
- Mogućnost doplate za večeru (usluga polupansion) u obližnjem restoranu Maso Guera (10 min hoda)
- U zavisnosti od odabranog paketa boravka mogućnost pohađanja ski škole (2 sata dnevno) i iznajmljivanja ski opreme

Napomene:
- Cene zavise od popunjenosti hotela i ne važe u periodu praznika

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu
aranžmana

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE