Škola arapskog jezika + odmor, hotel 4*
Letovanje all inclusive
11. jul - 01. avgust 2021. / 22 dana

pdf
PERIOD 11.07 - 01.08.2021.
20 noćenja
SMEŠTAJ Hotel Mina Mark 4*
All Inclusive
PREVOZ avio
CENA od 790 €

Destinacija

EGIPAT je, početkom prošlog veka, za Evropljane, bio tajanstvena, očaravajuća zemlja o čijoj se istoriji znalo tek iz dela antičkih i renesansnih pisaca. Kada bi se vraćali sa Nila, putnici bi prepričavali čuda o prastarim ruševinama, hramovima, piramidama, stubovima, sfingama i obeliscima pokrivenim celom visinom tajanstvenim znakovima, delimično zasutim pustinjskim peskom. Jedno je, ipak, sigurno: mnogi od nas koji žive dve hiljade godina posle Hrista, još uvek mogu da osete praiskonsku vezu između vode moćnog Nila i božanske snage Sunca jer Egipat je, zaista, dar Nila i pre pet hiljada godina, baš kao i danas, plodna dolina reke i more bili su izvor života ove afričke zemlje.

HURGADA - Najpoznatije egipatsko letovalište na Crvenom moru, koje je posebno poznato po lepoti svog koralnog blaga. Peščane plaže se pružaju duž cele oblasti ispred većine hotela, što nije slučaj sa drugim letovalištima na obalama Crvenog mora. Većina hotela je sa izuzetno bogatim sadržajima, a sam centar mesta, kao i bogate istorijske lokacije u okolini, su lako pristupačne svim gostima ovog letovališta. Sa 3.800 sunčanih sati godišnje, Hurgada spada u jedno od najsunčanijih mesta na planeti. Prosečna godišnja temperatura mora iznosi 24 °C (30 °C u julu i avgustu, 29 °C u septembru, 25 °C u oktobru i novembru). Temperatura vazduha preko dana je u proseku oko 33 °C tokom jula i avgusta, dok je septembar najtopliji mesec sa 41 °C, a tokom oktobra i novembra temperatura se spušta nešto ispod 30 °C.

MINA MARK BEACH RESORT 4* Hotel se nalazi u samom centru Hurgade, Sakala, na obali mora sa privatnom peščanom plažom. Hotelski kompleks obuhvata centralnu zgradu sa recepcijom kao i smeštajne objekte van centralne zgrade. Sve sobe su dvokrevetne ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem, klimatizovane, imaju TV, TWC, telefon, mini bar. U okviru hotela su i bazen sa delom za decu, dva restorana sa internacionalom kuhinjom, tri bara, sportovi na vodi, teniski teren, teren za odbojku, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku na pesku, škola ronjenja, disco klub, internet servis, health centar, servis za pranje, prodavnica suvenira. www.minamark.com

DETALJNIJE

Program putovanja

1. dan - BEOGRAD - HURGADA: Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” 2 sata pre poletanja, čekiranje za let. Let do Hurgade. Obrok u avionu. Predviđeno sletanje u prepodnevnim časovima. Transfer autobusom ili minibusom do izabranog hotela. Kraće info razgledanje Hurgade, šetnja sa predstavnikom, termin po dogovoru. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Prva usluga ručak/večera. Noćenje...

2 - 20. Dan - HURGADA: Boravak u hotelu na bazi usluge all inclusive. Škola arapskog, časovi jezika oko dva sata dnevno, akcenat konverzacija 15 dana, grupe ili individualci različitih nivoa znanja, sertifikat po završenom kursu, knjiga i CD. Slobodno vreme za odmor, individualne obilaske i fakultativne programe.

21. dan - HURGADA: Napuštanje soba prema hotelskim pravilima do 12h (mogućnost kasnijeg napuštanja soba). Slobodno vreme. Tranfer od hotela do aerodroma u navedeno vreme prema instrukcijama našeg predstavnika u kasnim večernjim satima. Dolazak na aerodrom i chek –in.

22. dan - HURGADA-BEOGRAD: Predviđeno vreme poletanja aviona iz Hurgade je u ranim jutarnjim časovima. Let do Beograda. Obrok u avionu. Predviđeno vreme sletanja u Beograd je u jutarnjim časovima... Kraj programa.

CENA PO OSOBI U SOBI 1/2 ..... od 790 EUR (ALL INCLUSIVE)
+ AVIO + VIZA + PUTNO OSIGURANJE

OPCIJA ZA REZERVACIJU i PLAĆANJE do popune mesta

* Aranžman je rađen na bazi minimum od 2 osobe
* Doplata za jednokrevetnu sobu

Na osnovu odluke egipatskih nadležnih organa od 24.06.2021. dozvoljen je ulazak u Egipat putnicima sa potvrdom o kompletnoj vakcinaciji protiv virusa Corona iz zemalja koje nisu pogođene mutiranim sojevima Corone direktno ili indirektno tokom prethodnih 14 dana.

Potvrda o kompletnoj vakcinaciji (vakcina i revakcina) izdatoj od strane državne, medicinske institucije treba da sadrži QR kod, uz uslov da je prošlo četrnaest (14) dana od kompletne imunizacije (revakcinacije), a odobravaju se vakcine koje je odobrila Svetska zdravstvena organizacija, (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sinopharma, Sinovac ili Sputnik) ili 14 dana nakon prijema prve doze Johnson & Johnson vakcine. 

*** Važno obaveštenje od avio kompanije Air Cairo vezano za sve putnike koji lete ovom kompanijom u Hurgadu. Rezultat PCR testa biće prihvaćen jedino ako ima QR kod. Dakle, svi oni koji imaju test bez QR koda moraće da se testiraju ponovo po dolasku u Hurgadu o svom trošku (30$).

Detalji i napomene

U cenu je uključeno:
- Smeštaj u standard, dvokrevetnim sobama u hotelu Mina Mark 4* u Hurgadi na bazi 20 noćenja
- Usluga All Inclusive - SVE UKLJUČENO
- Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Hurgadi autobusom ili minibusom
- Časovi arapskog jezika, konverzacija i sertifikat, test znanja na početku i kraju (minimum od 2 osobe)
- Pratilac profesor arapskog iz Srbije (mogućnost SAMO za grupe min 15 osoba)
- Kraće info razgledanje Hurgade sa vodičem - šetnja
- Usluga asistencije predstavnika agencije u Hurgadi *Red sea Egypt
- Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje SA KOVIDOM OBAVEZNO (plaća se u agenciji)
- Egipatska viza od 01.05.2021, iznosi 15$ (dolara) po pasošu; Postoji mogućnost individualnog dobijanja vize u ambasadi Egipta u Beogradu uz asistenciju agencije (plaća se isključivo u dolarima) ili koja se plaća i dobija na aerodromu u Hurgadi.
- Obavezan PCR TEST ne stariji od 48-72 sata
- Fakultativni izleti koje u Hurgadi organizuje lokalna agencija
- Individualni troškovi putnika

NAPOMENE:
- Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd, cena zavisno od vremena kupovine i slobodnih tarifa u tom periodu cena od 340 eur, ukljucene aerodromske takse i prtljag, redovnom linijom kompanije AIR CAIRO (20 kg prtljaga po osobi)
- Aranžman je rađen na bazi minimum od 2 plative osobe
- Proveriti dan ranije tačno vreme poletanja aviona
- Doplata za 3. ili viši nivo kursa arapskog jezika 80 eur po osobi ( minimum 2 studenta do 6 studenata )
- Ulazak u hotel je 11.07, a izlazak iz hotela 31.07. (polazak iz hotela transfer uveče za rani let 01.08.)
- Mogućnost kasne odjave iz hotela 31.07., prema mogućnostima hotela
- Mogućnost prakse u hotelu Mina Mark, obavezno i jedino na upit pre polaska
- Moguća je korekcija cene u zavisnosti od avio prevoznika i tačnog vremena potvrde aranžmana

Uslovi plaćanja:
- Cena putovanja je iskazana u evrima, a plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu na dan uplate, gotovinski ili po profakturi na tekući račun
- Prilkom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija od 30% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos mesečno na rate, najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje

DETALJNIJE