Hotel u turističkom centru Kopaonika
SPA centar i wellness sadržaji
Unutrašnji i spoljašnji bazen, dečija igraonica

pdf
PERIOD decembar - mart
SMEŠTAJ Gorski Hotel & Spa 4*
PREVOZ sopstveni
CENA od 8.850,00 rsd

Destinacija

Kopaonik (poznat i kao Srebrna planina) je najveći planinski masiv u Srbiji koji se pruža od severozapada ka jugoistoku dužinom od oko 75 km, dosežući u srednjem delu širinu od oko 40 km. Jedan njegov deo je zaštićena zona pod imenom nacionalni park Kopaonik u okviru koga postoji veći broj zaštićenih prirodnih celina, a na njemu se nalazi i najveći skijaški centar u Srbiji. Njegov najviši vrh je Pančićev vrh sa 2017 m nmv. na kome se nalazi mauzolej čuvenog srpskog prirodnjaka po kome je dobio ime, oko koga se nalazi baza vojske Srbije.

Gorski Hotel & Spa 4* smešten je u turističkom centru Kopaonika, nadomak ski staza. Raspolaže sa 97 luksuznih soba i 21 apartmanom, za iskustvo sa 5 zvezdica. SPA centar hotela Gorski prostire se na 390 metara kvadratnih, a u ponudi ima zatvoreni i otvoreni bazen sa pogledom na ski stazu, zatim saune, slanu sobu, parno kupatilo, tepidarijum i druge wellness sadržaje. Za vrhunska gastronomska uživanja, gostima su na raspolaganju a la carte restoran, pansionski restoran i restoran za skijaše. Deca će uživati u igraonici, a u hotelu se nalaze i frizerski i kozmetički salon, kao i fitnes centar. Kongresna sala kapaciteta je 470 sedećih mesta, a tu je i multifunkcionalna sala od 470 metara kvadratnih. Za ljubitelje skijanja, hotel poseduje i skijašnicu koja se prostire na 220 metara kvadratnih.

DETALJNIJE

Program putovanja

GORSKI HOTEL & SPA 4* Kopaonik
* ZIMA 2021 / 2022 *

Minimum broj noćenja: 3

DETE 0-2 GOD GRATIS

»» PDF CENOVNIK ««

Detalji i napomene

CENA SMEŠTAJA UKLJUČUJE:
• Smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera) ;
• Neograničeno korišćenje sadržaja Spa & Wellness centra: zatvoreni bazen i jacuzzi. svlačionica (bade mantil. papuče. peškir). relax zona- tepidarijumi. tople klupe. Sauna svet – borova sauna. sauna sa senom. finska sauna. parno kupatilo. tuš doživljaja. staza doživljaja. slano-ledena soba. kembala hladan tuš. ledena fontana. bazen sa toplom vodom na otvorenom; • neograničeno korišćenje fitnes centra; • Wi-Fi; • Korišćenje skijašnice.

CENA NE UKLJUČUJE (obavezno plaćanje uz rezervaciju):
• Boravišnu taksu - 120.00 RSD (1.00 €) po osobi po noći za odrasle; 60.00 RSD (0.50 €) po osobi po noći za decu 7 -15 god; deca 0 - 7 god ne plaćaju b.t.
• Korišćenje parkinga ili garaže hotela.

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak pre početka putovanja
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja. Licenca OTP 196/2021 kao i posebni uslovi hotelijera.

INFORMACIJE I UPLATE: CELEBRINA TRAVEL, Beograd, Obilićev venac 18-20, tel/fax +381 11 328 15 91
mob. +381 63 84 86 814, email: celebrina@eunet.rs, Molimo Vas da se pre zaključenja
ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel

DETALJNIJE