Kuća Sirmatenia
Studiji i apartmani
Individualni i paket aranžmani

PERIOD leto 2022
SMEŠTAJ studiji i apartmani
PREVOZ bus
CENA od 78 €

Destinacija

SITONIJA je srednje poluostrvo Halkidikija i daleko je manje razvijeno od komercijalnije Kasandre na zapadu. Obala Sitonije je raznovrsnija, ima ribarske luke, izdvojene uvale i atraktivne zalive. Kao i Kasandra, i Sitonija je prekrivena borovom šumom, ali je generalno brdovitija i krševitija. Smeštaj je ograničeniji u izboru od Kasandre, sa nekoliko velikih hotela, ali ima dosta malih apartmana i soba za iznajmljivanje. Kampovanje je takođe veoma popularno u Sitoniji i ima dosta atraktivnih i velikih mesta za kampovanje. Putevi u Sitoniji su generalno dobri, ali javni prevoz je malo neujednačen pa je potreban auto. Putevi na Sitoniji nisu zakrčeni osim vikendom kada Grci iz Soluna i drugih gradova idu prema obali. Glavni put ide središtem poluostrva tako da obično morate da nađete sporedni put do plaža na Sitoniji.

Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, na 3km dugačkoj peščanoj plaži, sa pogledom na Svetu Goru, smešteno je slikovito, nekada ribarsko mesto, Sarti. U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da mesto postane najbolja početna tačka za obilazak neverovatnih plaža Sitonije. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za bezbrojne izlete: biciklima, motorima, autobusima, brodovima ili ribarskim čamcima.

Na samo 50m od plaže u starom delu Sartija nalazi se kuća Sirmatenia. U ponudi su studiji i apartmani na drugom spratu od kojih većina ima prelep panoramski pogled na mesto, more i Svetu Goru. Svi imaju televizor, besplatan signal za bežični internet kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu u julu i avgustu. Na pola smene je organizovano čišćenje i zamena posteljine i peškira.

DETALJNIJE

Program putovanja

ZA UPLATU U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE ODOBRAVAMO POPUST OD 10% NA NAJAM SMEŠTAJA ILI UMANJENJE OD 10 EUR PO OSOBI NA CENU PAKET ARANŽMANA.
POPUST NA PAKETE SE ODOBRAVA ZA SMENE OD 20.05.- 06.09.

Cena sa "zvezdicom" * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.
Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

*navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda, Novog Sada i za sve ulaske u autobus duž autoputa
**doplata za polazak iz Subotice i Pančeva iznosi 10eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 15eur po osobi

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u odabranoj kući, na bazi najma smeštaja, za odabrani broj noćenja
- Prevoz u slučaju da se radi o paket aranžmanu (cena sa zvezdicom *) ili u slučaju da je prevoz posebno doplaćen (ukoliko za određeni datum nije postojala ponuda paket aranžmana).

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Putno zdravstveno osiguranje
- Turistička taksa, u iznosu od 0,5 eur po danu po smeštajnoj jedinici;
- Fakultativni izleti u organizaciji lokalnog partnera u Grčkoj
- Ostali nepomenuti troškovi

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivrednosti po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije organizatora Astra Travel, Licenca OTP 66/2021 kategorija A.

INFORMACIJE I UPLATE: CELEBRINA TRAVEL, Beograd, Obilićev venac 18-20, tel/fax +381 11 328 15 91
mob. +381 63 84 86 814, email: celebrina@eunet.rs, Molimo Vas da se pre zaključenja
ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel

DETALJNIJE