Slikoviti brežuljkasti krajolik
Hotel Kristal 4* i hotel Balnea 4* superior
januar - jun 2019

PERIOD januar - jun
SMEŠTAJ Hoteli Kristal 4*
Hotel Balnea 4* sup.
PREVOZ sopstveni
CENA od 52 €

Destinacija

Dolenjske Toplice spadaju u najstarija lečilišta u Evropi, gde zelena okolina i termalna voda već vekovima privlače ljude u Krkine terme. Još u vreme austro-ugarske monarhije važile su za jedne od najuglednijih toplica, a sa savremenom ponudom zdravstvenih i wellness usluga i dana su privlačan cilj gostima iz cele Evrope. Njihov razvoj temelji se na svojstvima lekovite termalne vode, koja je prvi put analizirana još 1777. godine, a prva kupališna zgrada izgrađena je još sredinom 17. veka.
Centar zdravlja, Wellness centar Balnea sa otvorenim i zatvorenim bazenima, savremeni Hotel Balnea, te hoteli sa duhom prošlosti Vital i Kristal, mnoštvo mogućnosti za opuštanje, sport, za ugodne, aktivne, zdrave trenutke odmora... Sve to nude Krkine terme u Dolenjskim Toplicama, koje su deo slikovitog brežuljkastog krajolika, bogatog dvorcima, isprepletenog rekama i šumama te zanimljivim izletničkim destinacijama. Udaljenost od Beograda je oko 480 km.

Hotel Kristal 4* obnovljen je hotel sa stogodišnjom tradicijom. Vezni hodnik vodido termalnih bazena, wellness centra te Centra za medicinsku rehabilitaciju. Sobe su sa kablovskom TV i radiom s budilnikom; imaju WC, tuš, fen za kosu, telefon s neposrednom spoljašnjom linijom. Neke sobe su klimatizovane. Smeštaj je sa potpunom udobnošću sa odvojenim dnevnim i spavaćim prostorom.

Hotel Balnea superior 4* je namenjen svima koji požele pobeći iz urbane gužve u ambijent domišljatog dizajna i neokrnjene prirode. Za projekt hotela, smeštenog u zelenoj pokrajini sa istorijskim lečilišnim jezgrom Dolenjskih Toplica, arhitekti su dobili i prestižno Plečnikovo priznanje. Pozornost gostiju privlače mali detalji, koji hotel čine vrednim posete. Prostorne, klimatizovane sobe imaju besplatan pristup internetu; imaju WC, tuš ili masažnu kadu, TV (LCD) prijemnik s kablovskim programima i hotelskim informacijama, fen za kosu, radio s budilnikom, mini bar, telefon s neposrednom spoljašnjom linijom, sef. Većina soba ima balkon sa sedećom garniturom.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Sloveniju, u Terme Dolenjske Toplice, smeštaj u odabranom hotelu posle 14:00h. Boravak u izabranom objektu na bazi odabrane usluge (minimum 2 noćenja). Korišćenje termalnih bazena, sauna i ostalih sadržaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje.

POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela najkasnije do 10:00h. Kraj programa.

min 2 noćenja
period: 02.01 - 30.06.2019.
Hotel Soba / Usluga  2 noćenja po osobi
dodatni dan
HOTEL KRISTAL 4* 1/2 PP 105 € 52 €
Dete do 6 god. uz dvoje odraslih BESPLATNO; od 6 do 14 god. 50% popusta

* 1/2 - dvokrevetna soba, PP - polupansion (doručak i večera)
* Cene su izražene u evrima po osobi

min 2 noćenja
period: 02.01 - 30.06.2019.
Hotel Soba / Usluga

2 noćenja po osobi

dodatni dan
HOTEL BALNEA 4* superior 1/2 PP 139 € 69 €
Dete do 6 god. uz dvoje odraslih BESPLATNO; od 6 do 14 god. 50% popusta

* 1/2 - dvokrevetna soba, PP - polupansion (doručak i večera)
* Cene su izražene u evrima po osobi

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Kristal 4* ili Balnea 4* superior na bazi polupansiona po osobi
- Neograničeno kupanje u bazenima
- 1x ulaz u saune
- Rekreativne šetnje, nordijsko hodanje, aquafit …
- Dodatan bogat program animacije
- Besplatan parking
- Besplatan fitnes
- Besplatan wifi
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi: 25 EUR po sobi
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Napomena:
- U pratnji dve odrasle osobe dete do 6 god. besplatno, 6-14 god. ima 50% popusta; U pratnji jedne odrasle osobe dete 6-14 god. ima 20% popusta; Treća odrasla osoba 20% popusta

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. godine osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE