Lekovita banja i kupalište u južnom delu županije Baranja
Hoteli i apartmani
februar - maj

PERIOD februar - maj
SMEŠTAJ Hotel Baranya 3*
Iris apartmani
PREVOZ sopstveni
CENA od 49 € dnevno

Destinacija

Harkanj je lekovita banja i kupalište koje se nalazi u južnom delu županije Baranja. Ovaj gradić lekovite vode udaljen je oko 250 km od Beograda, a brzo i lako se stiže i iz pravca Hrvatske, jer je u blizini graničnog prelaza Donji Miholjac. Kupalište radi od otkrivanja lekovite vode 1823. godine koja sadrži alkalno vodonikov karbonat, kao i sumpor. Preporučuje se, između ostalog, za lečenje ili prevenciju tegoba ortopedskih i zglobnih bolesti, osteoporoze i kožnih bolesti.  Povoljni klimatski uslovi, mikroklima, sa dosta sunčanih sati godišnje pružaju posetiocima mogućnosti za kupanje i uživanje u sadržajima banje. U parku površine 13,5 hektara od aprila do oktobra ljubitelje kupanja očekuju otvoreni bazeni, sportski bazen, dečiji bazen, a u špicu sezone i tobogan. Centar u Harkanju ima ukupno 15 bazena, 8 na otvorenom, 7 u zatvorenom delu. Ovo je tradicionalna banja, obnovljena i renovirana, a danas u svom sastavu ima moderan wellness & spa centar, sa velikim vodenim površinama. Voda izvire sa 62 c, na 1 litar ima približno 1000 mg minerala.

Drava Hotel Thermal Resort 4* smešten je u neposrednoj blizini kupališta banje Harkanj. Hotel poseduje veliki wellness centar sa zatvorenim bazenom, hidromasažnom kadom, parnim kupatilima i masažnim tretmanima. Gosti mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta, kao i internet u okviru celog hotela. Sve smeštajne jedinice (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne) poseduju kupatilo, klimu, TV, minibar, sef i telefon. Wellness i spa centar u okviru hotela uključuje bazen, jacuzzi, iskustveni toranj, krevet-vrtlog, saunu, infrasaunu, slanu sobu, fitness, medicinsku masažu, terasu za sunčanje. Park, igralište, teniski teren i teren za odbojku u ponudi su gostima koji vole sportske aktivnosti.

Hotel Baranya 3* nalazi se u glavnoj ulici, u srcu Harkanja, 30 m od glavnog ulaza u kupalište. Gostima su na raspolaganju restoran, bar, a za šetnju i opuštanje tu su japanski i francuski vrt sa osobenom biljnom vegetacijom. Hotel poseduje comfort dvokrevetne i trokrevetne sobe opremljene TV-om, telefonom, minibarom, klimom, kupatilom sa tuš kabinom. Gosti mogu besplatno koristiti wellness usluge hotela (bazen sa tuševima, kupka, finska sauna, parno kupatilo,wellness tuševi...) kao i internet i parking prostor.

Iris Apartmani nalaze se u centru Harkanja, udaljeni 100 m od glavnog ulaza u banju, a od banje ih razdvaja samo harkanjski park. Apartmani su opremljeni centralnim sistemom za grejanje pa gosti rado dolaze u sezoni i podsezoni. Na udaljenosti do 150m nalazi se: ulaz u banju, prodavnica, restoran, pijaca, frizerski i kozmetički salon, pekara, policija. Svaki apartman ima pristup internetu (wireless - WiFi) i SAT TV. Kuhinje su opremljene sa svim potrebnim aparatima (frižider, mikrotalasna, aparat za kafu, električni šporet, toster) te priborom za jelo i kuvanje. Apartmani mogu da prime od 2 do 5 odraslih osoba i za svaki apartman je predviđeno po jedno parking mesto u dvorištu.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Mađarsku, u Banju Harkanj, smeštaj u hotelu ili apartmanu posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu na bazi polupansiona (doručak i večera, minimum 2 noćenja) ili apartmanu na bazi najma (minimum 3 noćenja). Korišćenje wellness i ostalih hotelskih usluga prema pravilima hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje u Banji Harkanj.
POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10:00h. Kraj programa.

Drava Hotel Thermal Resort 4* Hotel Baranya 3* Apartmani IRIS
soba 1/2,  2 polupansiona soba 1/2,  2 polupansiona app za 2 osobe,  najam 3 noći
75 € po osobi 53 € po osobi 49 € po osobi

* Cene zavise od popunjenosti objekata i ne važe u svim terminima i periodu praznika

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
* Smeštaj u hotelu Drava Thermal Resort 4* na bazi 2 polupansiona
    - neograničeno korištenje wellness sadržaja (finska sauna, infra kabina, parna kabina, solna kabina, unutrašnji bazen, fitnes prostorija, terasa za sunčanje); korišćenje bade mantila
    - internet, sportski tereni na otvorenom, zoološki vrt, sadržaji za decu, stoni tenis..
* Smeštaj u hotelu Baranya 3* na bazi 2 polupansiona
    - besplatno korišćenje wellness usluga (bazen sa tuševima, kupka, finska sauna, parno kupatilo,wellness tuševi...)
    - bade mantili, peškiri za saunu, stoni tenis, igralište
    - internet i parking
* Smeštaj u apartmanima Iris na bazi 3 noćenja (najam)
    - internet
    - parking mesto
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili minibusom na zahtev)
- Boravišna taksa
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi: 25 EUR po sobi
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE