Novoizgrađeni turistički grad
Luksuz u prirodnom okruženju
Specijalne promocije

pdf
PERIOD Tokom 2022. godine
SMEŠTAJ Hote Chedi Luštica Bay 5*
PREVOZ sopstveni
CENA od 55 €

Destinacija

The Chedi Luštica Bay hotel se smjestio se u novoizgrađenom turističkom gradu Luštica Bay, smještenog na crnogorskom poluostrvu Luštica u sklopu opštine Tivat. Podsjećajući se na ribarska sela iz starog doba u zemlji, Luštica Bay je bezvremensko utočište - preplavljeno suncem, zasnovano na kulturi i smješteno između azurnih voda zaliva Trašte i šumom prošaranih planina u pozadini.
Grad će ponuditi više od 1000 stanova, 500 gradskih kuća i vila, sedam hotela, dvije svjetske marine, golf teren za 18 rupa, prodavnice, restorane i kafiće, sportski centar, javne sadržaje, kulturne atrakcije i sedam predivnih kilometara obale, uključujući i privatnu plažu. Sa objektima svjetske klase, Luštica Bay kombinuje svoje prirodno okruženje sa savremenim životom kako bi se stvorila nova besprekorna destinacija. Bez obzira da li tražite noćnu relaksaciju ili avanturu koja nikada ne prestaje, grad Luštica Bay nudi sve.

Sobe i apartmani u hotelu The Chedi Luštica Bay nude najluksuzniji smeštaj u Crnoj Gori. Hotel čine svijetli, otvoreni prostori okruženi pejzažima poluostrva na kome se nalaze. Sa sadržajima hotela sa pet zvijezdica i pažnjom posvećenom svakom detalju dizajnirani su kao dom, a sve sa ciljem da se gosti osjećaju kao kod kuće dok uživaju na odmoru.
Možete izabrati između ukupno 100 soba, 10 apartmana i jednog penthausa. Smješteni u dvije zgrade koje su odvojene od glavne hotelske oblasti, pružaju odvojeni prostor i osećaj privatnosti iako su tek na korak od srca hotela. Dizajnirani su tako da se uklope u okolni pejzaž, uz hotelske sobe sa zelenim krovovima kojima se čuva ljepota pogleda na poluostrvo.
Svaka soba na našem poluostrvu Luštica maksimizira prirodno svjetlo sa panoramskim prozorima i balkonima koji pružaju jedinstvene poglede na okolne planine ili Jadransko more u zalivu Trašte. Reflektujući horizonte mora, dekor je sveden i neupadljiv uz korištenje mediteranskih boja.

DETALJNIJE

Program putovanja

LUŠTICA BAY, TIVAT, CRNA GORA
THE CHEDI LUŠTICA BAY HOTEL 5*

***

SPECIJALNE PONUDE ZA LETO 2022

Autentična azijska spa ponuda, organska hrana i razne aktivnosti na otvorenom. Uživajte u sunčanom vremenu na plaži Čedi.

Period Usluga / smeštaj Cena po osobi
JUN i SEPTEMBAR Noćenje sa doručkom, soba 1/2 od 119 €
JUL i AVGUST Noćenje sa doručkom, soba 1/2 od 165 €

* Minimum 3 noćenja

* Doplata za polupansion 39 € dnevno po osobi; besplatan polupansion za decu do 5.99 godina / 50% popusta na polupansion za decu od 6 do 11.99 godina / deca od 12 godina placaju punu cenu za polupansion

Detalji i napomene

U cenu je uključeno:
- Noćenje za dve osobe sa doručkom ili na bazi polupansiona
- Korišćenje dodatnih sadržaja
- Parking mesto
- Privatna plaža
- Free Wi-Fi
- Teretana 24h
- Igraonica
- Spa i wellness (sauna,unutrašnji bazen,parno kupatilo )

U cenu nije uključeno:
- Boravišna taksa i osiguranje
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje (dostupno u agenciji)
- Prevoz (mogućnosti: redovna autobuska linija; sopstveni prevoz; organizovani autobuski prevoz na zahtev)
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak pre početka putovanja
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan

INFORMACIJE I UPLATE: CELEBRINA TRAVEL, Beograd, Obilićev venac 18-20, tel/fax +381 11 328 15 91
mob. +381 63 84 86 814, email: celebrina@eunet.rs, Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel

DETALJNIJE