Novoizgrađeni turistički grad
Luksuz u prirodnom okruženju
Specijalne promocije

PERIOD Sezona 2024
SMEŠTAJ Hotel Chedi Luštica Bay 5*
PREVOZ sopstveni
CENA od 75 €

Destinacija

The Chedi Luštica Bay hotel se smjestio se u novoizgrađenom turističkom gradu Luštica Bay, smještenog na crnogorskom poluostrvu Luštica u sklopu opštine Tivat. Podsjećajući se na ribarska sela iz starog doba u zemlji, Luštica Bay je bezvremensko utočište - preplavljeno suncem, zasnovano na kulturi i smješteno između azurnih voda zaliva Trašte i šumom prošaranih planina u pozadini.
Grad će ponuditi više od 1000 stanova, 500 gradskih kuća i vila, sedam hotela, dvije svjetske marine, golf teren za 18 rupa, prodavnice, restorane i kafiće, sportski centar, javne sadržaje, kulturne atrakcije i sedam predivnih kilometara obale, uključujući i privatnu plažu. Sa objektima svjetske klase, Luštica Bay kombinuje svoje prirodno okruženje sa savremenim životom kako bi se stvorila nova besprekorna destinacija. Bez obzira da li tražite noćnu relaksaciju ili avanturu koja nikada ne prestaje, grad Luštica Bay nudi sve.

Sobe i apartmani u hotelu The Chedi Luštica Bay nude najluksuzniji smeštaj u Crnoj Gori. Hotel čine svijetli, otvoreni prostori okruženi pejzažima poluostrva na kome se nalaze. Sa sadržajima hotela sa pet zvijezdica i pažnjom posvećenom svakom detalju dizajnirani su kao dom, a sve sa ciljem da se gosti osjećaju kao kod kuće dok uživaju na odmoru.
Možete izabrati između ukupno 100 soba, 10 apartmana i jednog penthausa. Smješteni u dvije zgrade koje su odvojene od glavne hotelske oblasti, pružaju odvojeni prostor i osećaj privatnosti iako su tek na korak od srca hotela. Dizajnirani su tako da se uklope u okolni pejzaž, uz hotelske sobe sa zelenim krovovima kojima se čuva ljepota pogleda na poluostrvo.
Svaka soba na našem poluostrvu Luštica maksimizira prirodno svjetlo sa panoramskim prozorima i balkonima koji pružaju jedinstvene poglede na okolne planine ili Jadransko more u zalivu Trašte. Reflektujući horizonte mora, dekor je sveden i neupadljiv uz korištenje mediteranskih boja.

DETALJNIJE

Program putovanja

LUŠTICA BAY, TIVAT, CRNA GORA
THE CHEDI LUŠTICA BAY HOTEL 5*

***

SPECIJALNE PONUDE TOKOM ZIME

JANUAR - MART 2024

Autentična azijska spa ponuda, organska hrana i razne aktivnosti na otvorenom. Uživajte u sunčanom vremenu na plaži Čedi.

Period Usluga / smeštaj Cena po osobi dnevno
JANUAR - MART Noćenje sa doručkom, soba 1/2 od 75 €

* Soba pogled more, minimum 2 noćenja

• Jedno dete do 12 godina: besplatan boravak, sa uključenim doručkom.
• Pristup The Chedi Spa i Health Club-u sa zatvorenim bazenom, saunom, parnim kupatilom, tušem doživljaja i 24-sata otvorenom teretanom.
• 20 € The Spa kredita po sobi, po boravku.
• Igraonica za decu

***

VEČERA ZA DAN ZALJUBLJENIH / sreda 14.02.2024.

Restoran THE SPOT u 19h

Pridružite nam se u restoranu The Spot na jedinstveno putovanje koje slavi ljubav i povezanost. Doživite magiju svih pet čula sjedinjujući se u skladu sa našom vrhunskom uslugom i posebno napravljenim večerama koja će redefinisati vaše kulinarsko iskustvo

Cena: 70 € po osobi (uz smeštaj)

Detalji i napomene

U cenu je uključeno:
- Noćenje sa doručkom
- Korišćenje dodatnih sadržaja
- Parking mesto
- Privatna plaža
- Free Wi-Fi
- Teretana 24h
- Igraonica
- Spa i wellness (sauna,unutrašnji bazen,parno kupatilo)

U cenu nije uključeno:
- Boravišna taksa i osiguranje
- Međunarodno zdravstveno osiguranje (dostupno u agenciji)
- Prevoz (mogućnosti: redovna autobuska linija; sopstveni prevoz; organizovani autobuski prevoz na zahtev)
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak pre početka putovanja
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 89/2022, kategorija A.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u visini od 2.000 eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 30.000 eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000037152 od 01.11.2023. Akcionarskog društva za osiguranje MILENIJUM OSIGURANJE A.D.O. iz Beograda.

INFORMACIJE I UPLATE: CELEBRINA TRAVEL, Beograd, Bulevar kralja Aleksandra 171 lok. 33
mob. +381 63 8486814, tel/fax +381 11 244 15 20 mob +381 63 318 615, email: celebrina@eunet.rs.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel

DETALJNIJE