U našoj agenciji možete rezervisati autobuski prevoz  - REDOVNE autobuske linije ka inostranstvu, kao i sve SEZONSKE  linije ka Grčkoj i Crnoj Gori.

Pružamo mogućnost zakupa autobuskog prevoza za grupe - moderne visokoturističke autobuse od 11, 28, 49, 51, 55, 57 i 82 sedišta koji su kompletno opremljeni (toalet, kuhinja, frižider, dvd, klima..) za ugodno putovanje, dok su za manji broj putnika na raspolaganju minibus od 11 i midi bus sa 28 sedišta.

Ukoliko putujete avionom iz neke od obližnjih zemalja, za Vas imamo obezbeđen transfer do aerodroma sa Vaše kućne adrese. Takođe, možete rezervisati transfere u inostranstvu od aerodroma do Vašeg hotela i obratno minibusom, putničkim ili taksi vozilom.

U našoj ponudi su i rent a car usluge i najpovoljnija opcija za najam automobila, bilo da se radi o dnevnom najmu u zemlji ili inostranstvu. Možete odabrati auto po Vašoj želji, na bilo kom mestu u bilo kojoj državi.

*


MINI BUS PREVOZ DO EVROPSKIH GRADOVA

Svakodnevni prevoz do Budimpešte, Segedina, Beča, Ljubljane, Maribora, Kopra, Portoroža, Praga, Bratislave. Polasci iz Beograda su svakodnevni i garantovani, što znači da će mini bus, krenuti na vreme, svakog dana, bez obzira na broj prijavljenih putnika. 

DESTINACIJE
MAĐARSKA: Budimpešta, Kečkemet, Segedin
SLOVENIJA: Maribor, Murska Sobota, Moravske Toplice
AUSTRIJA: Beč, Grac
ČEŠKA: Prag, Brno, Olomouc, Frenštat pod Radhoštjem
SLOVAČKA: Bratislava, Galanta, Hlohovec, Malacky, Nitra, Nove Zamky, Nove Mesto,
Pieštany, Sered, Trenčin, Trnava
BUGARSKA: Bansko