Turistička agencija CELEBRINA TRAVEL uspešno posluje od kraja 2010. godine. Dugogodišnje profesionalno iskustvo rada u turizmu, posvećenost turizmu sa više aspekata, mnogobrojna poznata klijentela, dobre relacije sa kolegama i ljubav prema ovom poslu čine nas pouzdanim partnerom na današnjem mnogobrojnom tržištu.

Individualni pristup svakom potencijalnom putniku ili grupi, prepoznavanje želja u skladu sa materijalnim mogućnostima, naše preporuke i saveti predstavljaju oslonac  putnicima u odabiru adekvatnog aranžmana.

Naš najznačajniji marketing predstavlja lista poznatih klijenata, koji nas zadovljno i iskreno preporučuju drugima, što je jedan od važnijih činilaca našeg rasta.

Mi smo proveren tim profesionalaca koji čine spoj iskustva, mladosti, znanja i kreativnosti. U našem poslovanju nema šablona, od kvantiteta mnogo nam je bitniji kvalitet kome smo u svakom trenutku maksimalno posvećeni. Na to smo ponosni i želimo tako da nastavimo.

Turistička agencija Celebrina travel je uspešna jer nas odlikuje:

  • znanje;
  • istinita informacija;
  • međusobno uvažavanje;
  • negovanje dobre poslovne komunikacije;
  • prepoznatljiva klijentela;
  • individualni pristup gostima;
  • davanje turističkih saveta ponaosob uz pretpostavku verovanja i poznavanja individualnih osobenosti gosta;
  • zaštita svih i davaoca i korisnika u lancu turističkih usluga;
  • širenje kulture putovanja i usmeravanje putnika na određene destinacije;
  • verovanje i osećaj da su putovanja van mesta boravka kraća ili duža umeće življenja i da Vas mogu trenutno psihofizički preporoditi.

Svojim putnicima nudimo sve vrste turističkih usluga, mogućnost rezervacije avio karata, hotela u zemlji i inostranstvu, svih vidova prevoza, organizaciju stručnih savetovanja i kongresa, škole jezika u inostranstvu, letovanja, zimovanja, wellness & spa aranžmane, vikend odmor, ekskurzije..

Otvoreni smo za svaku vrstu dogovora, jer sve zavisi od ljudi i njihove međusobne komunikacije i uvažavanja i mogućnosti da se razumeju međusobno. To je osnov dobrog poslovanja.

Sa zadovoljstvom se radujemo svakom novom susretu sa putnicima i mogućnošću da ispunimo njihove zahteve i opravdamo očekivanja. Zajedničkim putovanjima, profesionalnom organizacijom posebnih i drugačijih aranžmana, razmenom dobre energije na putovanjima, možemo ovaj nas turistički i neturistički svet učiniti boljim.


UMEĆE ŽIVLJENJA = UMETNOST PUTOVANJA = CELEBRINA TRAVEL

Identifikacioni list
Ugovor o subagenturi
Licenca OTP Celebrina

Celebrina Travel je od 2017. godine kao pravno lice član strukovne organizacije Udruženje turizmologa Srbije (www.uts.rs) koje okuplja vodeće naučne radnike, stručnjake, poslodavce, zaposlene i studente u oblasti turizma.