Celebrina travel ima u ponudi rent a car usluge i najpovoljnije opcije za najam automobila, bilo da se radi o dnevnom najmu u zemlji ili inostranstvu. Možete odabrati auto po Vašoj želji, na bilo kom mestu u bilo kojoj državi.

Ako želite da iznajmite automobil u Beogradu, nudimo Vam širok izbor automobila svih kategorija koje možete preuzeti na adresi po želji u Beogradu kao i na adresi poslovnice u centru grada. U ponudi je kompletna Rent a Car usluga po pristupačnim cenama bez skrivenih troškova. Na raspolaganju Vam je veliki broj novih i osiguranih vozila, kako malih i ekonomičnih za svakodnevne potrebe, tako i luksuznih za specijalne prilike koji će Vam pružiti zadovoljstvo na Vašem putu. Sva vozila su Kasko osigurana, uz asistenciju 24h.

Nudimo i specijalnu mogućnost iznajmljivanja vozila sa vozačem,bilo na jedan dan (razgledanje Beograda sa vodičem ili ekskurzije u okolini Beograda, Avala, Fruška Gora, Viminacijum, Požarevac, Jagodina...)
ili više dana ukoliko planirate turistički ili poslovni obilazak Srbije, sve shodno Vašim potrebama i željama.
Moguće je uraditi bilo koji obilazak u Srbiji... Vaše individualno turističko putovanje za uživanje.. posvećeno samo Vama.

Cena od 20 € dnevno!

Vrsta vozila
1 - 3 dana 4 - 7 dana 8 - 15 dana
Fiat Panda 0.9 TwinAir 25 € 23 € 20 €
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 35 € 32 € 28 €
Škoda Octavia 1.6 TDI 50 € 45 € 40 €
Opel Corsa D1 1.3 35 € 32 € 28 €
Seat Altea XL 1.6 TDI Tiptronic 45 € 41 € 35 €
Za više dana povoljnije cene uz dogovor. Mogućnost mesečnog najma vozila.