Termalna banja i kupalište u jugoistočnoj Mađarskoj ...
Hunguest Hotel Erkel 3*/4*
Novogodišnji aranžman / 3 i 5 noćenja

pdf
PERIOD 28/30.12.2019 - 02.01.2020.
SMEŠTAJ Hunguest Hotel Erkel 3*/4*
PREVOZ sopstveni
CENA 270 €

Destinacija

Đula je grad u jugoistočnoj Mađarskoj, pored grada Bekeščabe, na par kilometara od mađarsko-rumunske granice. Od Budimpešte je udaljen oko 240 km, a od Beograda oko 350 km. Grad ima oko 32 hiljade stanovnika i poznat je po srednjevekovnom zamku i termalnoj banji. Rodni je grad Ferenca Erkela, jednog od najvećih kompozitora Mađarske. Đula je veoma poznata tradicionalna banja i kupalište. Banjski centar, smešten u blizini čuvenog dvorca, ima 20 otvorenih i zatvorenih bazena, velikih vodenih površina, sa novim velikim aqua parkom. Poseduje sadržajan sauna park, sa većim brojem sauna, na otvorenom i zatvorenom delu. Pored relaksirajućeg i zdravstvenog efekta izgrađenog wellness & spa sadržaja, lekovita voda je blagotvorna za sva koštana oboljenja. U blizini bazena su lekarske ordinacije, sobe za terapeute, kade za tople kupke i blatne obloge. Za one koji vole bogatu trpezu, tu su restorani sa mađarskom kuhinjom, zatim butici, prodavnice... Đula je idealno mesto za odmor, rekreaciju i lečenje!

Hunguest Hotel ERKEL ***/**** koji je dobio ime po jednom od najvećih kompozitora Mađarske,  udaljen je samo nekoliko minuta hoda od centra grada. Hotel je podeljen na dva dela i sastoji se od krila Munkači 3* i Direr 4*. Objekat Direr 4* sadrži 177 dvokrevetnih standardnih soba, 5 apartmana sa pogledom na Tvrđavu i 4 sobe za goste sa invalidetom, koje su opremljene sa TWC-om, LCD televizorom, klimom, mini barom, sobnim sefom i terasom.  Hotel je jedini u Đuli koji je povezan direktnim toplim hodnikom sa banjskim kopleksom Tvrđave Đule (Gyulai Várfürdő) sa pet zvezdica u prelepom okruženju, sa svojih 19 bazena, u parku starom 200 godina Dvorca Almássy na imanju od 8,5 hektara pruža potpuno opuštanje svojim gostima. Hotel je renoviran i potpuno obnovljen 2011. godine, a od tada poseduje i atraktivan Wellness centar sa finskom i infra saunom, parnom kabinom, bazenima sa raznim atrakcijama, solarijumom, slanom sobom, Dermalife Spa Jet kabinom sa hidromasažom, ležajima za masažu sa JADE kamenima, teretanom.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Mađarsku, u Banju Đula, smeštaj u Hunguest Hotel Erkel u 14:00h. Boravak u izabranom krilu hotelu na bazi polupansiona (doručak i večera, minimum 2 noćenja). Korišćenje hotelskih usluga prema pravilima hotela i ulaz u banju Várfürdő i AquaPalota porodični kompleks. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje u Banji Đula.
POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela i soba do 10:00h. Kraj programa.

Novogodišnji aranžman BANJA ĐULA, Mađarska
Termin 28.12.2019 - 02.01.2020.
5 noćenja
30.12.2019 - 02.01.2020.
3 noćenja
HUNGUEST HOTEL ERKEL Polupansion u standard sobi 1/2 Polupansion u standard sobi 1/2
Krilo MUNKAČI 3* 400 € po osobi 270 € po osobi
Krilo DURER 4* 575 € po osobi 379 € po osobi

Detalji i napomene

U cenu uključeno 4*:
- Smeštaj u Hotelu Erkel u krilu Durer 4* na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto) za odabrani broj noći
- Neograničen ulaz u Castle spa i AquaPalota prema broju noćenja
- Korišćenje bade mantila u Harmony Wellness centru (Finska i infra sauna, adventure bazen, adventure tuš, fitness room, slana soba).
- Troškovi organizacije
U cenu uključeno 3*:
- Smestaj u hotelu na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto) za odabrani broj noći
- Neogarnicen broj ulaza u Castle spa prema broju noćenja
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili minibusom na zahtev)
- Boravišna (taksa cca 2,5 EUR dnevno po osobi)
- Parking (3 EUR dnevno)
- Doplata za ručak za odrasle 9 EUR po osobi, za decu (između 6-12 godina) 5 EUR po osobi, za decu mlađoj od 6 godina je besplatno
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE