09 - 11. jun 2022. Hotel Norcev 3*
XXIII Regionalno savetovanje iz kliničke patologije i terapije malih životinja

pdf
pdf
PERIOD 09 - 11. jun 2022.
SMEŠTAJ Hotel Norcev 3*
PREVOZ sopstveni
CENA 10.600,00 RSD

Destinacija

Fruška gora je usamljena ostrvska planina u Panonskoj niziji. Zahvaljujući jedinstvenim i veoma brojnim fosilnim ostacima flore i faune, Fruška gora se naziva i “ogledalom geološke prošlosti”. Osnovna karakteristika ove oblasti je postojanje brojnih ugroženih, retkih i zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta. Pašnjaci i plodno zemljište, vinogradi i voćnjaci, ukrašavaju padine i niže delove Fruške gore, dok su površine koje se nalaze na visinama iznad 300 metara nadmorske visine pokrivene gustim, listopadnim šumama. Posebnu vrednost i biser Fruške gore predstavlja 16 pravoslavnih manastira, poznatih po specifičnoj arhitekturi, bogatim riznicama, bibliotekama i freskama. Fruška gora takođe krije i brojne arheološke lokalitete iz praistorijskog i istorijskog perioda. Zahvaljujući bogatstvu prirodnih resursa, predivnim pejzažima, izuzetnom šarmu i lepoti ove planine, Fruška gora je idealno mesto za odmor i rekreaciju koje će vas približiti prirodi.

Hotel “Norcev” 3* će osvojiti svakog gosta koji želi prijatan odmor na planini. U SPA centru ćete se opustiti, a zatim prepustiti uživanju u kulinarskim specijalitetima, koje će za Vas pripremiti vrhunski kuvari. Hotel raspolaže sa 108 smeštajnih jednica raspoređenih u 39 soba i 5 apartmana, restoranom od 150 mesta, restoranskom terasom od 100 mesta. Hotel pruža mogućnost realizovanja poslovnih skupova i konferencija. Boravak u hotelu “Norcev”, bilo da je u pitanju odmor ili poslovno putovanje je kao povratak kući. Dugogodišnja tradicija gostoprimstva, zajedno sa lepotama Fruške gore,  učinili su  ime i stil poslovanja hotela Norcev prepoznatljivim. SPA centar je namenjen svim gostima koji žele da se relaksiraju, ali i da poboljšaju svoju fizičku kondiciju. U okviru SPA centra nalazi se bazen sa hidromasažom, kapaciteta 35 osoba, sauna i centar za masažu. Hotel u svom sastavu poseduje odlično opremljenu teretanu, salu za stoni tenis, pikado i šah klub, gde gosti mogu da se rekreiraju, a postoji mogućnost šetnje u prirodi po okolnim stazama.

DETALJNIJE

Program putovanja

09.06. Dolazak u ranim poslepodnevnim časovima u hotel Norcev. Smeštaj. Registracija učesnika i podela materijala. Koktel dobrodošlice i otvaranje skupa. Večera. Noćenje.
10.06. Doručak. Registracija učesnika i podela materijala. Stručna edukacija i radionice prema programu organizatorra sa pauzama za kafu i ručak. Nakon stručnog dela programa, druženje, zajednička večera. Noćenje.
11.06. Doručak. Registracija učesnika i podela materijala. Stručna edukacija prema programu organoizatora do 14h. Ručak. Završetak skupa. Podela setrifikata za licencu učesnicima. Kraj programa.

KOTIZACIJA CENA
Predavanja 2 dana 4.000,00 rsd
Radionica anemije 3.000,00 rsd
Radionica šivenje 4.000,00 rsd
Radionica endospkopija 6.000,00 rsd
Studenti (sa priloženim indeksom) gratis
»» STRUČNI PROGRAM - PDF ««

* Uplatom kotizacije učesnici stiču pravo na prisustvo plenarnim predavanjima, konzumaciju pića tokom pauze, zbornik predavanja, sertifikat sa brojem bodova za licencu.

HOTEL NORCEV 3* (Iriški venac, Fruška gora)
Smeštaj Usluga Cena po osobi
Soba 1/2 i 1/3 2 puna pansiona 10.600,00 rsd
Soba 1/1 2 puna pansiona 12.900,00 rsd

* Uključena svečana večera
* Za boravak manji od gore navedenog, cena se uvećava za 10%

 

DODATNI SMEŠTAJ Udaljenost od Hotela Norcev Smeštajna jedinica Cena po osobi za 2 noćenja sa doručkom, Wellnes Spa i SV
Hotel Fruške Terme 4* (Vrdnik) cca 14 km Soba 1/2 16.500,00 rsd
Soba 1/1 27.000,00 rsd

* Za boravak manji od gore navedenog, cena se uvećava za 10%

* Rezervacije DO 28.05. tj. do popune mesta

* Za goste koji nisu smešteni u hotelu Norcev moguća doplata za ručak i večeru
* Mogućnost rezervacije smeštaja u drugim hotelima na zahtev

Detalji i napomene

U cenu aranžamana je uključeno:
- Smeštaj u Hotelu Norcev 3* na Fruškoj gori na bazi 2 puna pansiona u izabranoj smeštajnoj jedinici ili u odabranim objektima u blizini na bazi noćenja sa doručkom u periodu 09/11.06.2022.
- Zajednička večera 10.06.2022. u hotelu Norcev.
- Korišćenje dodatnih sadržaja u hotelu
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Boravišna taksa (plaća se dnevno po osobi)
- Individualni troškovi

Napomena:
- Mogućnost smeštaja u hotelu Norcev 3* u sobama 1/3 i 1/4
- U slučaju promene na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korigovanja cene aranžmana
- Doplata za svečanu večeru bez smeštaja 2.200,00 rsd
- Doplata za ručak bez smeštaja 1.200,00 rsd

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka Savetovanja

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 60 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel.

INFORMACIJE I UPLATE: CELEBRINA TRAVEL, Beograd, Obilićev venac 18-20, tel/fax +381 11 328 15 91
mob. +381 63 84 86 814, email: celebrina@eunet.rs, Molimo Vas da se pre zaključenja
ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel

DETALJNIJE