20 - 22.06.2019. Hotel Norcev 3*, Fruška gora
XXI Regionalno savetovanje iz kliničke patologije i terapije malih životinja

pdf
PERIOD 20 - 22. jun 2019.
SMEŠTAJ Hotel Norcev 3*
PREVOZ sopstveni
CENA 8.800,00 RSD

Destinacija

Fruška gora je usamljena ostrvska planina u Panonskoj niziji. Zahvaljujući jedinstvenim i veoma brojnim fosilnim ostacima flore i faune, Fruška gora se naziva i “ogledalom geološke prošlosti”. Osnovna karakteristika ove oblasti je postojanje brojnih ugroženih, retkih i zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta. Pašnjaci i plodno zemljište, vinogradi i voćnjaci, ukrašavaju padine i niže delove Fruške gore, dok su površine koje se nalaze na visinama iznad 300 metara nadmorske visine pokrivene gustim, listopadnim šumama. Posebnu vrednost i biser Fruške gore predstavlja 16 pravoslavnih manastira, poznatih po specifičnoj arhitekturi, bogatim riznicama, bibliotekama i freskama. Fruška gora takođe krije i brojne arheološke lokalitete iz praistorijskog i istorijskog perioda. Zahvaljujući bogatstvu prirodnih resursa, predivnim pejzažima, izuzetnom šarmu i lepoti ove planine, Fruška gora je idealno mesto za odmor i rekreaciju koje će vas približiti prirodi.

Hotel “Norcev” 3* će osvojiti svakog gosta koji želi prijatan odmor na planini. U SPA centru ćete se opustiti, a zatim prepustiti uživanju u kulinarskim specijalitetima, koje će za Vas pripremiti vrhunski kuvari. Hotel raspolaže sa 108 smeštajnih jednica raspoređenih u 39 soba i 5 apartmana, restoranom od 150 mesta, restoranskom terasom od 100 mesta. Hotel pruža mogućnost realizovanja poslovnih skupova i konferencija. Boravak u hotelu “Norcev”, bilo da je u pitanju odmor ili poslovno putovanje je kao povratak kući. Dugogodišnja tradicija gostoprimstva, zajedno sa lepotama Fruške gore,  učinili su  ime i stil poslovanja hotela Norcev prepoznatljivim. SPA centar je namenjen svim gostima koji žele da se relaksiraju, ali i da poboljšaju svoju fizičku kondiciju. U okviru SPA centra nalazi se bazen sa hidromasažom, kapaciteta 35 osoba, sauna i centar za masažu. Hotel u svom sastavu poseduje odlično opremljenu teretanu, salu za stoni tenis, pikado i šah klub, gde gosti mogu da se rekreiraju, a postoji mogućnost šetnje u prirodi po okolnim stazama.

DETALJNIJE

Program putovanja

20.06. Dolazak u ranim poslepodnevnim časovima u hotel Norcev. Smeštaj. Registracija učesnika i podela materijala. Koktel dobrodošlice i otvaranje skupa. Večera. Noćenje.
21.06. Doručak. Registracija učesnika i podela materijala. Sručna edukacija i radionice prema programu od 9:30h do 20:00h sa pauzama za kafu i ručak. Nakon stručnog dela programa, druženje uz živu muziku, večera. Noćenje.
22.06. Doručak. Registracija učesnika i podela materijala. Stručna edukacija prema programu od 9:30h do 14h. Ručak. Završetak skupa. Podela setrifikata za licencu učesnicima. Kraj programa.

Program edukacije je akreditovan od strane Stručnog odbora Veterinarske komore Srbije i biće vrednovan određenim brojem bodova. Učesnici savetovanja dobijaju sertifikat na ime sa određenim brojem bodova za licencu. Dodatne informacije naknadno.

KOTIZACIJA CENA
Predavanja 2 dana 4.000,00 rsd
Radionica iz hirurgije 30.000,00 rsd
Radionica iz neurologije 8.000,00 rsd
Studenti (sa priloženim indeksom) gratis

* Uplatom kotizacije učesnici stiču pravo na prisustvo plenarnim predavanjima, konzumaciju pića tokom pauze, zbornik predavanja, sertifikat sa brojem bodova za licencu.

HOTEL NORCEV 3* (Iriški venac, Fruška gora)
Smeštaj Usluga Cena po osobi
Soba 1/2 i 1/3 2 puna pansiona 8.800,00 rsd
Soba 1/1 2 puna pansiona 11.200,00 rsd

* Za boravak manji od gore navedenog, cena se uvećava za 10%

Dodatni smeštaj:


Objekat


Udaljenost od Norceva


Smeštajna jedinica
Cena po osobi za
2 noćenja sa doručkom

Vinska kuća Kovačević (Fruška gora)
cca 1,5 km studio 1/2 9.500,00 din
studio 1/1 11.500,00 din
Etno naselje Vrdnička kula (Vrdnik)

cca 14 km  apartman 1/2 10.200,00 din
soba 1/2 9.500,00 din
soba 1/1 14.000,00 din

* Za rezervacije i uplate posle 01.06.2019. cena se uvećava za 10%
* Za boravak manji od gore navedenog, cena se uvećava za 10%
* Za goste koji nisu smešteni u hotelu Norcev moguća doplata za ručak i večeru 6.400,00 din po osobi za 2 dana
* Mogućnost rezervacije smeštaja u drugim hotelima na zahtev

Detalji i napomene

U cenu aranžamana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Norcev 3* na Fruškoj gori na bazi 2 puna pansiona u izabranoj smeštajnoj jedinici ili u odabranim objektima u blizini na bazi noćenja sa doručkom u periodu 20-22.06.2019.
- Svečana večera (samo za goste smeštene u hotelu Norcev; za učesnike koji nisu gosti hotela cena 2.000,00 din uz obaveznu prijavu)
- Korišćenje dodatnih sadržaja u hotelu
- Troškovi organizacije

* U cenu kotizacije uključen PDV. Uplatom kotizacije učesnici stiču pravo na prisustvo plenarnim predavanjima, konzumaciju pića tokom pauze, zbornik predavanja, sertifikat sa brojem bodova za licencu, kao i na povlašćenu cenu smeštaja u hotelu

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Boravišna taksa (plaća se dnevno po osobi)
- Individualni troškovi

Napomena:
- Mogućnost smeštaja u hotelu Norcev 3* u sobama 1/3 i 1/4
- U slučaju promene na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korigovanja cene aranžmana

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka Savetovanja

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

ARANŽMAN JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 60 PUTNIKA. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska. Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 / Aneks br. 1 od 25.01.2019. godine osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE