Vrhunsko zdravstveno i wellness odmaralište
Hotel Vitarium 4* superior
septembar - decembar 2018

PERIOD septembar - decembar
SMEŠTAJ Hotel Vitarium 4* superior
PREVOZ sopstveni
CENA 79 €

Destinacija

Šmarješke Toplice se nalaze u prelepom prirodnom okruženju jugoistočne Slovenije, oko 15 km od Novog Mesta i 80 kilometara od Ljubljane. Lepota ovdašnje prirode i blagotvorno dejstvo klime, dopunjuju lekovite učinke toplog termalnog izvora. Terme su nadaleko poznate kao mesto za tretmane kod osoba koje imaju odredjene bolesti srca i krvnih žila. Prvi su u Sloveniji otvorili savremeni medico wellness centar i počeli da primenjuju programe sa jedinstvenim uslugama.
Programi medico wellnessa se koriste za poboljšanje kvaliteta života i za sprečavanje sve češćih "civilizacijskih bolesti", koje su posledica ubrzanog tempa života, poput kardio-vaskularnih bolesti, povišenog holesterola, dijabetesa, stresa i bolesti probavnog sistema. Program su osmislili su lekari i strucnjaci za ishranu, sport i wellness. U ponudi su programi Slim-Fit, Vita-Detox i Burn-Out.
U ponudi Šmarjeških Toplica se nalaze razni tretmani i programi s akcentom na zdravo mršavljene koje prati stručni terapeutski tim, program detoksikacije organizma. Preporučuje se svima zbog brzog tempa života, stresa, industrijski proizvedene hrane, zagadjene okoline... Uz pomoć tima ćete izbaciti otrove iz organizma, ojačati imunitet i uspostaviti energetsku ravnotežu. Možete probati i antistres ili neki drugi tretman.

Hotel Vitarium 4* superior moderno je i vrhunsko zdravstveno i wellness odmaralište. Ima veliki spa centar u kojem su u ponudi razni medicinski tretmani. Na raspolaganju je besplatni bežični pristup internetu. Moderne i elegantne sobe odmarališta Vitarium opremljene su svetlim drvenim nameštajem, a uređene su u pastelnim tonovima. Klimatizovane sobe imaju TV ravnog ekrana s kablovskim programima, mini bar i sef. Savremeno opremljeni wellness centar odmarališta Vitarium jedan je od najvećih takvih centara u Sloveniji. Nudi veliki izbor sauna i masaža, a specijalizovan je za programe ulepšavanja i pomlađivanja. Veliki park koji okružuje odmaralište Terme Šmarješke Toplice savršen je za duge šetnje i ostale sportove na otvorenom. Na raspolaganju je nekoliko unutrašnjih i spoljašnjih bazena kao i teniskih terena. U okviru hotela gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Sloveniju, u Šmarješke toplice, smeštaj u hotelu Vitarium 4* superior posle 14:00h. Boravak na bazi polupansiona (doručak i večera, minimum 3 noćenja). Kupanje u bazenima i korišćenje hotelskih usluga prema pravilima hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje prema programu hotela.

POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela najkasnije do 10:00h. Kraj programa.

Šmarješke Toplice
period: 01.09 - 30.12.2018.
Hotel Soba / Usluga Cena dnevno po osobi
Hotel VITARIUM 4* superior 1/2 polupansion 79 €

* Cena je za minimum 3 noćenja
** U pratnji dve odrasle osobe dete do 6 god. besplatno, 6-14 god. ima 50% popusta

Detalji i napomene

U cenu aranžamana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Vitarium 4* superior u odabranom periodu na bazi polupasniona (doručak i večera)
- Neograničeno kupanje u bazenima
- Rekreativne šetnje, nordijsko hodanje, aquafit …
- Besplatan parking, fitnes i WiFi
- Sadržaji u hotelu prema pravilima u uslovima hotela
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili mini busom na zahtev)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi: 25 EUR po sobi
- Boravišna taksa
- Fakultativna razgledanja i izleti
- Individualni troškovi
Napomena:
- Cene hotela predstavljaju najpovoljniju ponudu i važe u trenutku objavljivanja programa; moguće su korekcije cene u zavisnosti od perioda rezervacije i popunjenosti kapaciteta
- U slučaju promene na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korigovanja cena u programu

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. godine osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE