Antistres vikend
Individualni program, 2 noćenja
decembar 2018 - mart 2019

PERIOD decembar 2018 - mart 2019
SMEŠTAJ Hotel Norcev 3*
PREVOZ sopstveni
CENA 8.490,00 rsd

Destinacija

Fruška gora je usamljena ostrvska planina u Panonskoj niziji. Zahvaljujući jedinstvenim i veoma brojnim fosilnim ostacima flore i faune, Fruška gora se naziva i “ogledalom geološke prošlosti”. Osnovna karakteristika ove oblasti je postojanje brojnih ugroženih, retkih i zaštićenih biljnih i životinjskih vrsta. Pašnjaci i plodno zemljište, vinogradi i voćnjaci, ukrašavaju padine i niže delove Fruške gore, dok su površine koje se nalaze na visinama iznad 300 metara nadmorske visine pokrivene gustim, listopadnim šumama. Posebnu vrednost i biser Fruške gore predstavlja 16 pravoslavnih manastira, poznatih po specifičnoj arhitekturi, bogatim riznicama, bibliotekama i freskama. Fruška gora takođe krije i brojne arheološke lokalitete iz praistorijskog i istorijskog perioda. Zahvaljujući bogatstvu prirodnih resursa, predivnim pejzažima, izuzetnom šarmu i lepoti ove planine, Fruška gora je idealno mesto za odmor i rekreaciju koje će vas približiti prirodi.

Hotel “Norcev” 3* će osvojiti svakog gosta koji želi prijatan odmor na planini. U SPA centru ćete se opustiti, a zatim prepustiti uživanju u kulinarskim specijalitetima, koje će za Vas pripremiti vrhunski kuvari. Hotel raspolaže sa 108 smeštajnih jednica raspoređenih u 39 soba i 5 apartmana, restoranom od 150 mesta, restoranskom terasom od 100 mesta. Hotel pruža mogućnost realizovanja poslovnih skupova i konferencija. Boravak u hotelu “Norcev”, bilo da je u pitanju odmor ili poslovno putovanje je kao povratak kući. Dugogodišnja tradicija gostoprimstva, zajedno sa lepotama Fruške gore,  učinili su  ime i stil poslovanja hotela Norcev prepoznatljivim.
SPA centar je namenjen svim gostima koji žele da se relaksiraju, ali i da poboljšaju svoju fizičku kondiciju. U okviru SPA centra nalazi se bazen sa hidromasažom, kapaciteta 35 osoba, sauna i centar za masažu. Hotel u svom sastavu poseduje odlično opremljenu teretanu, salu za stoni tenis, pikado i šah klub, gde gosti mogu da se rekreiraju, a postoji mogućnost šetnje u prirodi po okolnim stazama.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN (petak): Dolazak na Frušku goru, smeštaj u Hotel Norcev 3*. Večera. Noćenje.
DRUGI DAN (subota): Doručak. Korišćenje hotelskih usluga i sadržaja prema pravilima hotela (SPA centar). Ručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i obilazak planine. Večera. Noćenje.
TREĆI DAN (nedelja): Doručak. Korišćenje spa centra. Šetnja. Ručak. Napuštanje hotela. Kraj programa.

ANTISTRES VIKEND / 2 noćenja

Cena po osobi u sobi 1/2 ..... 8.490,00 DIN (2 puna pansiona)

* Doplata za jednokrevetnu sobu  1.500,00 DIN

* Početak usluge: večera (petak)
* Završetak usluge: ručak (nedelja)

Detalji i napomene

U cenu aranžamana je uključeno:
- Smeštaj u Hotelu Norcev 3* na bazi 2 puna pansiona (doručak, ručak, večera) po osobi
- Korišćenje bazena i saune, stonog tenisa, teretane
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Napomena:
- Deca do 2 godine, ako dele krevet sa roditeljima, ne plaćaju smeštaj
- Deca od 2 do 7 godina, ako dele krevet sa roditeljima, plaćaju 30% cene usluge
- Deca od 2 do 10 godina, ako koriste poseban krevet u sobi roditelja, plaćaju 70% cene usluge
- U slučaju promene na monetarnom tržištu agencija zadržava pravo korigovanja cene aranžmana

Način plaćanja:
- 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 630/2010.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje garanciju putovanja u visini od 300.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 30000005190 od 25.01.2018. godine osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Mihajla Pupina 10L.

DETALJNIJE