Banja na severu Mađarske
Centar jedinstven u Evropi zbog prirodnog pećinskog ambijenta

PERIOD februar - jun
SMEŠTAJ Hoteli 3* i 4*
PREVOZ sopstveni
CENA na upit

Destinacija

Miškolc je grad u severnom delu Mađarske, na svega 35 km od Slovačke granice. Od prestonice Budimpešte grad je udaljen 180 kilometara severoistočno. Miškolc, je četvrti po veličini grad u Mađarskoj, posle Budimpešte, Debrecina i Segedina, sa oko 170.000 stanovnika. Centar u Miškolctapolcu ima ukupno 14 bazena, 5 na otvorenom, 9 u zatvorenom delu. Ovo je moderan i sadržajan centar, sa velikim vodenim površinama, jedinstven u Evropi zbog prirodnog pećinskog ambijenta. Pored wellness & spa i zabavnog sadržaja, lekovita voda je blagotvorna za nervni sistem, ukočenost mišića i kod degenerativnih zdravstvenih tegoba. (Sadržaj : bazen za plivanje do 33m, relaksirajući vodeni sadržaj, lekovita termalna voda, finska sauna, parno kupatilo, infrared saune, hidromasaže, masaže, dečiji sadržaj, terapijske usluge).

Hotel Fortuna 3* smešten je u centru Miskolctapolce, oko 400m od pećine i 100 m od plaže i zabavnog tuša. Miskolctapolca zabavni park, kao i jezero udaljeni su oko 400 m od hotela, dok su teniski tereni na oko 1.5 km udaljenosti. Centar Miskolca i zamak Diosgyor je oko 7 km od hotela. Sve sobe su opremljene klimom, TV-om, minibarom i sefom, kao i kupatilom sa tušem ili kadom. Gosti se mogu opustiti na terasi hotelskog kafea i osvežiti se mnogobrojnim pićima u ponudi. U hotelu je omogućen besplatan WiFi internet i parking. Hotel ima wellness odeljak sa finskom i infrared saunom, đakuzijem, solarijumom, masažom, relax zonom. http://www.fortuna-hotel.hu/fortuna_hotel.php?lang=eng&title=HOTEL%20/%20SERVICES

Hotel Lido 3* nalazi se blizu čuvene pećine sa termalnom vodom u Miskolctapolci. Hotel je 2007. godine ponovo otvoren nakon renoviranja ispunjavajući veće standarde smeštaja. Hotel nudi comotne sobe i apartmane, 24h bar i baštu u kojoj mogu uživati gosti hotela. Parking i interent su besplatni. Sobe imaju kupatilo, TV, frižider, telefon i WiFi internet.

Bastya Wellness Hotel Superior 3*/4* nalazi se na samo 100 m od termalne pećine u Miškolctapolci. Sobe u hotelu su opremljene TV-om, minibarom i balkonom, imaju kupatilo sa tušem, a neke su klimatizovane. Hotel ima wellness centar sa infrared i finskom saunom, parnim kupatilom, đakuzijem, sezonskim spoljnim bazenom i unutrašnjim bazenom. Restoran ima terasu sa panoramskim pogledom, kao i zimsku baštu. Besplatan WiFi internet obezbeđen je u hotelu. Kristalna sala hotela pogodna je za organizovanje venčanja, poslovnih susreta, večera i banketa za oko 50 osoba.

DETALJNIJE

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u Mađarsku, u Banju Miškolctapolca. Smeštaj u odabranom hotelu prema pravilima objekta. Noćenje.
Drugi - pretposlednji dan: Doručak. Boravak u odabranoj smeštajnoj jedinici na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za odmor, kupanje, individualne obilaske i fakultativne programe. Noćenje.
Poslednji dan: Doručak. Napuštanje hotela prema pravilima objekta. Kraj programa.

HOTEL Smeštaj i usluga Cena
Hotel Fortuna 3* sobe 1/2 i 1/1, ND / PP Na upit
Hotel Lido 3* sobe 1/2 i 1/1, ND / PP Na upit
Bastya Wellness Hotel Superior 3*/4* sobe 1/2 i 1/1, ND / PP Na upit

http://www.barlangfurdo.hu/en/cave-bath

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u odabranom hotelu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona
- Korišćenje sadržaja hotela prema pravilima
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz, mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi
- Ulaznice za banjski komleks Miškolctapolca

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE