14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena
Hotel Colosseum 4*
maj - avgust

PERIOD februar - jun
SMEŠTAJ Hotel Colosseum 4*
PREVOZ sopstveni
CENA od 51 €

Destinacija

Morahalom je grad u Mađarskoj, nalazi se na 20km od Segedina, a od graničnog prelaza Horgoš je udaljen 15 km. Predstavlja medicinski centar i pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za čitavu porodicu - od najstarijih do dece. Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 14 pokrivenih i 9 otvorenih bazena, sa lečilištem i wellnes uslugama, infra i finskom saunom i povoljnim cenama tokom čitave godine očekuje svoje goste. Toplota termalne vode je 39.5 stepeni Celzijusovih. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Saune, solarijum, kupke uživanja, tobogani, aroma terapije, fitness, akvarobik, sala za kondicione vežbe i drugi sadržaji pružiće mogućnosti zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste. Tokom zime radi šest zatvorenih i dva otvorena bazena. U okviru kompleksa se nalazi i čarda u kojoj se može obedovati po veoma pristupačnim cenama. Za dobru hranu pobrinuće se čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Hotel Colosseum 4*  izuzetan je wellness hotel u Morahalomu, otvoren 2011. godine, koji poseduje wellness deo sa 310 m2 gde goste očekuje spa-bazen, koktel bazen sa hidromasažom,  bazen za  decu,  đakuzi,  finska i  infra sauna, slana soba,  parna  kabina,  tuševi iznenađenja,  Knajpova kupka sa  toplom i  hladnom vodom.  Hotelska fitnes sala  je opremljena  klupom za  veslanje,  trakom za trčanje,  sobnim biciklom i  ostalom opremom. Gostima su na raposlaganju frizer, kozmetičar i maser. Među 6 tipova soba, odnosno spojivih soba i soba za hendikepirana lica svako može naći sebi odgovarajuću. Sve sobe u hotelu imaju besplatan bežični internet, flat-screen TV, moderno uređena kupatila, bade-mantili, papuče i toaletni pribor, a neke od soba imaju balkon. Gosti hotela direktnim prelazom, bez nadoknade mogu koristiti bazene Banje „Sent Eržebet“,  svet sauna i dečije bazene. Hotel nudi sledeće sadržaje: telefon, faks, fotokopiranje, internet priključak, wi-fi, sef, sobni servis, zatvoreno parkiralište preko puta hotela, iznajmljivanje bicikala. Svojim gostima restoran nudi  brojne  lokalne specijalitete i  ukusna  peščana vina.  

DETALJNIJE

Program putovanja

Prvi dan: Dolazak u Mađarsku, u Morahalom u Banju Eržebet. Smeštaj u hotelu Colosseum 4* prema pravilima objekta. Večera. Noćenje.
Drugi - pretposlednji dan: Doručak. Boravak u odabranoj smeštajnoj jedinici na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za odmor, kupanje, individualne obilaske i fakultativne programe. Večera. Noćenje.
Poslednji dan: Doručak. Napuštanje hotela prema pravilima objekta. Kraj programa.

HOTEL COLOSSEUM 4* Soba 1/2

min 2 noćenja

min 5 noćenja
period: FEBRUAR - JUN polupansion 58 € 51 €

* Cena je po osobi dnevno u EUR
1/2 - dvokrevetna soba; polupansion (doručak i večera)

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Colosseum 4* u dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona
- Neograničeno korišćenje hotelskog wellness centra (bazeni, saune, đakuzi, finska i infra sauna, parna kabina, tuševi iznenađenja, knajp i slana soba)
- Neograničeno i besplatno korišćenje usluga bazena Banje „Sent Eržebet“
- Fitnes centar
- WiFi
- Bade mantil
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili minibusom na zahtev)
- Boravišna taksa
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi: 25 EUR
- Individualni troškovi

Popusti:
- U pratnji dve odrasle osobe dete do 6 god. besplatno bez sopstvenog kreveta, 6-14 god. ima 50% popusta.
- U pratnji jedne odrasle osobe dete do 6 god. besplatno (odrasla osoba plaća cenu jednokrevetne sobe), 6- 14 god. ima 30% popusta (odrasla osoba plaća cenu iz cenovnika)
- Treća odrasla osoba na upit (plaća punu cenu)

Napomena:
 Porodice sa dvoje dece mogu biti smeštene u:
-    superior sobe (dvokrevetne sobe sa dva pomoćna kreveta) – cena i popusti za decu kao u standardnoj sobi (osim ako je izražena posebna cena za superior sobu)
-    porodične sobe (dve dvokrevetne, spojene vratima između) – u tom slučaju se obračunava popust za decu u pratnji jedne odrasle osobe
-    deluxe sobe (mogućnost dodavanja 3 pomoćna kreveta) – dnevna doplata za deluxe sobu na cenu standardne sobe

Doplate:
- Ručak 8€ dnevno po osobi
- Deluxe soba  15€, porodični apartman 36€,  apartman 72€ dnevno po sobi
- Doplata za jednokrevetnu sobu 36€ dnevno

NAPOMENA za sopstveni prevoz: od 01.01.2015. je uvedeno plaćanje putarine na deonici Horgoš – Segedin (5000 Ft za godinu dana), tako da preporučujemo prelaze Vršački Vinogradi (radno vreme samo radnim danima  07 – 18h) i Horgoš 2 (radno vreme 07 – 19h) gde se ne plaća putarina.

PREVOZ: Svakodnevni polasci iz Beograda do Morahaloma. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji.
Cena za jedan pravac 25€, a cena povratne karte 50€ po osobi.

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE