Olimpijski hotel 4* na Jahorini
Vrhunski smeštaj i usluga
decembar 2021 - mart 2022

PERIOD decembar - mart
SMEŠTAJ Aparthotel Vučko 4*
PREVOZ sopstveni
CENA od 73 € dnevno

Destinacija

Jahorina je planina smeštena u centralnom delu Bosne i Hercegovine,  na 28 km jugoistočno od Sarajeva i pripada Dinarskom planinskom sistemu. Najviši vrh je Ogorjelica (1916 metara nadmorske visine). Udaljenost od Beograda je oko 300 km. Jahorinske šume zauzimaju veliko prostranstvo jela, omorika, borova i listopadnih šuma u kojima dominantno mesto zauzima grčki javor po kome je planina dobila ime. Osim po javoru, čuvena je po odličnom geografskom položaju i povoljnoj klimi. Jahorina je danas jedan od najvećih skijaških i zimskih turističkih centara na Balkanu. Može se pohvaliti povoljnim cenama kako u smeštajnom delu, tako i kada je u pitanju i ski pass. Na planini vas čeka preko 20 kilometara uvek odlično pripremljenih skijaških staza sa 4 ski-lifta i 4 dvoseda koja svakog sata mogu da prevezu 7 500 skijaša. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1916 m. Skijalište se proteže od 1300 do 1880 m nadmorske visine. Poseban je ugođaj provesti dnevne ili večernje trenutke u nekom od jahorinskih kutaka uz bogatu ponudu. Jahorina je dobro pozicionirana u odnosu na sve veće gradove iz kojih se može stići za 4-6 časova. Na ovoj planini su se 1984. godine održale zimske olimpijske igre, kada je Jahorina doživela najveći procvat.

ApartHotel Vučko 4*  je nastavio tradiciju ekskluzivnog hotela izgrađenog za potrebe Olimpijskih igara u Sarajevu “ZOI ‘84.”. “VUČKO” je dobio ime po zvaničnoj maskoti XIV zimskih olimpijskih igara, bio je namenjen za smeštaj VIP-gostiju, a među prvim gostima “VUČKA” bili su švedski kralj Gustav, Huan Antonio Samaran i drugi zvaničnici XIV ZOI. U skladu sa tim, hotel nudi gostu vrhunski smeštaj i uslugu kao i niz sadržaja za lepši i ugodniji odmor. Hotel se nalazi u centru turističkog kompleksa i u neposrednoj je blizini ski žičara. Hotel se nalazi na 1560m nadmorske visine. Od sadržaja u hotelu postoji Wellness & Spa koji se prostire na 700 m², 3 konferencijske sale, tereni za tenis, košarku, fudbal, rukomet, odbojku, otvoreno igralište za decu, škola skijanja i ski rental, podzemna hotelska garaža. Kućni ljubimci su dobrodošli. Smeštaj je moguć u superior sobama kao i apartmanima za 2-5 osoba.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak na Jahorinu, smeštaj u aparthotelu Vučko 4* posle 15h. Boravak na bazi polupansiona (doručak i večeta) / minimum 2 noćenja. Korišćenje hotelskih usluga i slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje.

POSLEDNJI DAN: Napuštanje aparthotela Vučko do 10h. Kraj programa.

Period: DECEMBAR 2021 - MART 2022

Superior soba / Polupansion
Cena od 73 eur dnevno po osobi

Detalji i napomene

U cenu je uključeno:
- Smeštaj u aparthotelu Vučko 4* na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto) za odabrani period i broj noćenja
- Neograničeno korišćenje fitness centra
- Spoljna igraonica
- Parking mesto sa obezbeđenjem
- WiFi internet
- Korišćenje skijašnice
- Troškovi organizacije

U cenu nije uključeno:
- Prevoz (mogućnost organizovanog prevoza na zahtev ili minibus prevoza sa kućne adrese)
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

Napomene:
- Doplata za jednokrevetnu sobu je 50%
- Prijava gosta u hotel je od 15h, odjava do 10h
- Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca (uz obaveznu doplatu za čišćenje hotelskih smeštajnih jedinica nakon boravka)

Popusti:
- Popust za treću i svaku narednu odraslu osobu na redovnom ležaju u svim smeštajnim jedinicama je 30%
- Popust za treću i svaku narednu osobu na pomoćnom ležaju je 50%
- Boravak dece 0-5,99 u pratnji dve odrasle osobe je GRATIS
- Deca 6-11,99 ostvaruju 50% popusta
- Dečiji kreveci - gratis, uz prethodnu rezervaciju

NAČIN PLAĆANJA:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu
aranžmana

NAPOMENA:
U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga. Organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj program važe Opšti uslovi agencije organizatora putovanja Licenca OTP 113/2021 kategorija A kao i posebni uslovi hotelijera.

INFORMACIJE I UPLATE: CELEBRINA TRAVEL, Beograd, Obilićev venac 18-20, tel/fax +381 11 328 15 91
mob. +381 63 84 86 814, email: celebrina@eunet.rs, Molimo Vas da se pre zaključenja
ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel

DETALJNIJE