6 / 9 / 10 / 13 noći, jan-mar 2022
avio prevoz + takse + transferi + hotelski smeštaj
Usluga SVE UKLJUČENO

pdf
pdf
PERIOD januar - mart 2022
SMEŠTAJ Hoteli 4* i 5*
PREVOZ avio
CENA od 455 €
(All Inclusive)

Destinacija

EGIPAT je, početkom prošlog veka, za Evropljane, bio tajanstvena, očaravajuća zemlja o čijoj se istoriji znalo tek iz dela antičkih i renesansnih pisaca. Kada bi se vraćali sa Nila, putnici bi prepričavali čuda o prastarim ruševinama, hramovima, piramidama, stubovima, sfingama i obeliscima pokrivenim celom visinom tajanstvenim znakovima, delimično zasutim pustinjskim peskom. Jedno je, ipak, sigurno: mnogi od nas koji žive dve hiljade godina posle Hrista, još uvek mogu da osete praiskonsku vezu između vode moćnog Nila i božanske snage Sunca jer Egipat je, zaista, dar Nila i pre pet hiljada godina, baš kao i danas, plodna dolina reke i more bili su izvor života ove afričke zemlje.

HURGADA - Najpoznatije egipatsko letovalište na Crvenom moru, koje je posebno poznato po lepoti svog koralnog blaga. Peščane plaže se pružaju duž cele oblasti ispred većine hotela, što nije slučaj sa drugim letovalištima na obalama Crvenog mora. Većina hotela je sa izuzetno bogatim sadržajima, a sam centar mesta, kao i bogate istorijske lokacije u okolini, su lako pristupačne svim gostima ovog letovališta. Sa 3.800 sunčanih sati godišnje, Hurgada spada u jedno od najsunčanijih mesta na planeti. Prosečna godišnja temperatura mora iznosi 24 °C (30 °C u julu i avgustu, 29 °C u septembru, 25 °C u oktobru i novembru). Temperatura vazduha preko dana je u proseku oko 33 °C tokom jula i avgusta, dok je septembar najtopliji mesec sa 41 °C, a tokom oktobra i novembra temperatura se spušta nešto ispod 30 °C.

DETALJNIJE

Program putovanja

1. dan - BEOGRAD - HURGADA: Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” 2 sata pre poletanja, čekiranje za let. Let do Hurgade. Obrok u avionu. Predviđeno sletanje u prepodnevnim časovima. Transfer autobusom ili minibusem do hotela. Kraći info razgled Hurgade, šetnja sa predstavnikom, termin po dogovoru. Smeštaj u hotel prema hotelskim pravilima. Noćenje.

2 - 6 / 13. Dan - HURGADA: Boravak u hotelu na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za odmor, individualne obilaske i fakultativne programe.

7 / 14. dan - HURGADA: Napuštanje soba prema hotelskim pravilima. Tranfer od hotela do aerodroma u navedeno vreme prema instrukcijama našeg predstavnika u kasnim večernjim satima. Dolazak na aerodrom i chek –in.

8 / 15. dan - HURGADA-BEOGRAD: Predviđeno vreme poletanja aviona iz Hurgade je u 02h. Let do Beograda. Obrok u avionu. Predviđeno vreme sletanja u Beograd je u jutarnjim časovima....Kraj programa.


EGIPAT - HURGADA

Avio kompanijom Air Cairo, direktni letovi
8 dana/6 noći, 11 dana/9 noći, 12 dana/10 noći, 15 dana/13 noći

* Hoteli sa sertifikatom za poslovanje
* Obavezni protokoli i procedure za vreme pandemije

* Period: JANUAR 2022 *

»» PDF Cenovnik Hurgada * JANUAR 2022 * 6 i 10 noćenja ««

»» PDF Cenovnik Hurgada * JANUAR 2022 * 9 i 13 noćenja ««

* Period: FEBRUAR 2022 *

»» PDF Cenovnik Hurgada * FEBRUAR 2022 * 6 i 10 noćenja ««

»» PDF Cenovnik Hurgada * FEBRUAR 2022 * 9 i 13 noćenja ««

* Period: MART 2022 *

»» PDF Cenovnik Hurgada * MART 2022 * 6 i 10 noćenja ««

»» PDF Cenovnik Hurgada * MART 2022 * 9 i 13 noćenja ««

»» FORMULAR ZA PUTNIKE - PDF ««»» PROTOKOLI ZA PUTOVANJE I BORAVAK U HURGADI - PDF ««

VAŽNO:

EGIPAT - LIBERALIZACIJA USLOVA ZA ULAZAK U ARAPSKU REPUBLIKU EGIPAT od 21.12.2021.
Putnicima koji nisu vakcinisani, neophodan je negativan PCR test sa QR kodom ne stariji od 72h ili negativan brzi antigenski test na COVID-19 ne stariji od 24h u odnosu na termin putovanja/ulaska u državu Egipat. Neophodno je da svaki izveštaj sadrži QR kod. Testiranje je obavezno za sve, izuzev za decu uzrasta do 11.99 godina.
Na osnovu odluke egipatskih nadležnih organa od 24.06.2021. dozvoljen je ulazak u Egipat putnicima sa potvrdom o kompletnoj vakcinaciji protiv virusa Corona iz zemalja koje nisu pogođene mutiranim sojevima Corone direktno ili indirektno tokom prethodnih 14 dana.
Sertifikat o vakcinaciji (vakcina i revakcina) izdatoj od strane državne, medicinske institucije treba da sadrži QR kod, uz uslov da je prošlo četrnaest (14) dana od kompletne imunizacije (revakcinacije), a odobravaju se vakcine koje je odobrila Svetska zdravstvena organizacija, (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sinopharma, Sinovac ili Sputnik) ili 14 dana nakon prijema prve doze Johnson & Johnson vakcine.

- PCR test u Republici Srbiji je moguće zakazati i preko sajta ezakazivanjepcr.euprava.gov.rs 
- Putno zdravstveno osiguranje ((OBAVEZA – zahteva avio kompanija) potrebno je da svi putnici obezbede putno zdravstveno osiguranje sa pokrićem COVID-19). Troškovi pregleda i lečenja u inostranstvu su izuzetno visoki.

Detalji i napomene

U cenu je uključeno:
- Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada-Beograd redovnom linijom kompanije AIR CAIRO (23 kg prtljaga po osobi)
- Aerodromske i druge takse
- Smeštaj u odabranom hotelu i odabranoj smeštajnoj jedinici
- Usluga All Inclusive - SVE UKLJUČENO
- Transferi aerodrom-hotel-aerodrom u Hurgadi autobusom ili minibusom
- Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno:
- Viza za ulazak u Egipat, cena je 25 USD I kupuje se na aerodromu u Hurgadi prilikom sletanja.
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Fakultativni izleti koje u Hurgadi organizuje lokalna agencija
- Individualni troškovi putnika

Uslovi plaćanja:
- Cena putovanja je iskazana u evrima, a plaća se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski ili po profakturi na tekući račun
- Prilkom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija od 30% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos mesečno na rate, najkasnije 10 dana pre polaska na putovanje

Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom trzištu i slično promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja za kategoriju licence A, po polisi br. IM-0008716, počev od 01.10.2021. godine, kod osiguravajuće kuće GLOBOS OSIGURANJE a.d.o. Beograd. Garancija putovanja se aktivira kod GLOBOS OSIGURANJA, pozivom na telefon +381 11 20 20 444, prijavom pisanim putem ili telegramom na adresu GLOBOS OSIGURANJE, Beograd/Novi Beograd, Bulevar Mihajla Pupina br. 165d ili na e-mail: office@globos.rs

INFORMACIJE I UPLATE: CELEBRINA TRAVEL, Beograd, Obilićev venac 18-20, tel/fax +381 11 328 15 91
mob. +381 63 84 86 814, email: celebrina@eunet.rs, Molimo Vas da se pre zaključenja
ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Celebrina travel

DETALJNIJE