Najveće slovenačko prirodno lečilište
Hoteli 3* i 4* / specijalne ponude
tokom 2020. godine

PERIOD tokom 2020. godine
SMEŠTAJ Hoteli 3* i 4*
PREVOZ sopstveni
CENA od 46 € dnevno

Destinacija

Terme Čatež predstavljaju najveće slovenačko prirodno lečilište i jedno od najvećih slovenačkih turističkih centara, nalaze se na oko 420km od Beograda, 100 km od Ljubljane i 30 km od Zagreba. Terme Čatež nude za svakoga po nešto. Za ljubitelje aktivnog odmora tu su termalne rivijere: letnja - sa 10 bazena sa više od 10.000m2 termalnih vodenih površina (gusarsko ostrvo za najmlađe, dečiji vodeni park sa igračkama, olimpijski bazen, „spora reka“, bazen sa 3 tobogana, tobogan bumerang, bazen sa talasima, vodena pečurka, vodeno klizalište...), i zimska – bazenski kompleks sa više od 2.300m2 termalnih vodenih površina (tobogan skakaonica, tobogan kamikaza, pruga za surfovanje, gusarski brod za najmlađe, vulkansko brdo koje izbacuje lavu, bazen sa talasima, divlja reka i tobogan, masažna ležišta...).

Hotel Čatež 3* gostima na odmoru, ali i onima koji u Terme Čatež dolaze zbog zdravstvenih poteškoća, nudi prijatan ambijent. Svoj dom za odmor ovde će pronaći i porodice, koje se mogu smestiti u prostrane hotelske suite. Prijatno kupanje u bazenskom kompleksu (unutrašnji bazen s whirlpoolom i vodenim ležištima, kao i spoljašnji bazen nepravilnih oblika sa podvodnom masažom) i relaksacija u vrhunskom Spa & wellness centru deo su ugodnosti koje svojim gostima nudi ovaj hotel. Sa Zdravstvenim centrom čini centralni deo ponude lečilišne delatnosti za uspešan oporavak bolesnika i njihovo uključivanje u svakodnevni život. Vezni hodnik s hotelom Toplice omogućava neposredan ulaz u zimsku Termalnu rivijeru i u Sportski centar.
Hotel Čatež nema arhitektonskih prepreka, stoga je primeren i za goste s poteškoćama u kretanju. U dve konferencijske dvorane priređuju se manji poslovni i društveni događaji.

Hotel Terme 4* je udaljen od svakodnevne vreve, u mirnom delu Terma Čatež. Preporučujemo ga svima, koji žele odmor uz biranu wellness ponudu i u termalnim vodenim užicima hotelskog unutrašnjeg i spoljašnjeg bazena. Gostima su na izboru, 2011. godine, obnovljene i nove sobe, kao i apartmani. Ljubazno hotelsko osoblje će se pobrinuti, da vaš odmor bude nezaboravan.
Na jutarnju kafu, poslepodnevni čaj ili koktel, srdačno vas poziva hotelski aperitiv bar ili prostorni hotelski hol. U sklopu hotela nalazi se Centar zdravlja i lepote, gde se možete prepustiti uživanju u jedinstvenim rimsko-irskim kupkama.
Hotel Terme je čest izbor poslovnih gostiju. Uz raznoliku hotelsku ponudu svoj poslovni događaj možete obogatiti ugodnim druženjem i relaksacijom. Odmorni ćete lakše krenuti u nove poslovne izazove.

Hotel Toplice 4* povezan je sa zimskom Termalnom rivijerom, u neposrednoj blizini letnje Termalne rivijere, hotel Toplice je izvrstan izbor za porodice i ljubitelje aktivnog odmora. Pod jednim krovom, putevi vas vode do vodenih doživljaja na zimskoj Termalnoj rivijeri sa Sauna parkom, koji u hladnijim mesecima nude dašak leta, i do tajlandskih masaža, kao i aktivnosti u Sportskom centru. Restoran, u kojem uživate u samouslužnim doručcima i večerama, povezan je sa atraktivnom tropskom baštom. Deca rado posećuju dečiji kutak sa vodenom animacijom. Animatori se brinu da je vaš odmor pun nezaboravnih doživljaja. Celodnevna animacija namenjena je svim starosnim dobima. Deca nestrpljivo očekuju večeri u društvu animatora, dok vi, za to vreme, možete uživati u ugodnom razgovoru uz biranu vinsku ponudu. Višenamenska dvorana je deo sportske ponude, a zbog veličine primerena je i za izvođenje većih poslovnih i društvenih događanja. Vezni hodnik s hotelom Čatež, omogućava neposredan pristup relaksacijskim programima u Spa & wellness centru i ponudi savremenog Zdravstvenog centra. Kada padne noć, zaigrajte u ritmu muzike u Tropskoj bašti. Nazdravite koktelom u Pubu Cabana Cafe. Samo korak dalje, možete potražiti sreću u Salonu za igranje Casino Lido Terme Čatež.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Sloveniju, u Terme Čatež, smeštaj u hotelu posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu na bazi polupansiona (doručak i večera, minimum 2 noćenja). Korišćenje wellness i ostalih hotelskih usluga prema pravilima hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje.
POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela najkasnije do 10:00h. Kraj programa.

* Specijalni paketi u hotelima u ponudi:

Važi u terminima: 02.01 - 24.07.2020. i 23.08 - 27.12.2020.  / usluga polupansion
HOTEL Tip sobe 2 noćenja

3 noćenja

dodatni dan
ČATEŽ 3* 1/2 superior 92 € 138 € 46 €
TOPLICE 3*/4* 1/2 98 € 144 € 48 €
TERME 4* 1/2 superior 102 € 150 € 50 €

* Popusti:

- U pratnji dve odrasle osobe deca do 6 god. besplatno bez sopstvenog kreveta ili 50% popusta na pomoćnom krevetu, 6-12 god. 50% popusta na pomoćnom krevetu.
- U  pratnji  jedne  odrasle  osobe  deca  do  6  god.  besplatno,  deca  6-12  god  50%  popusta  (odrasla  osoba  plaća doplatu  za jednokrevetnu sobu).
- Treća odrasla osoba 15% popusta

Detalji i napomene

U cenu uključeno (svi paketi):
- TOPLICE 4* - dva puta dnevno ulaz na zimsku ili letnju Termalnu rivijeru, upotrebu fitnes studija, animacijski program i parking
- TERME 4* - neograničeno kupanje u zatvorenom i otvorenom bazenu hotela Terme, saune i fitnes centar hotela Terme, 2 ulaza dnevno na letnju ili zimsku Termalnu rivijeru, animacijski program, bade mantil u superior sobi i parking
- ČATEŽ 3* - neograničeno kupanje u zatvorenom i otvorenom bazenu hotela Čatež, 2 ulaza dnevno na letnju Termalnu rivijeru ili 1 ulaz dnevno na zimsku Termalnu rivijeru, animacijski program i parking. Napomena: sobe hotela Čatež imaju mogućnost samo jednog pomoćnog kreveta

U cenu nije uključeno:

- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost minibus prevoza)
- Boravišna taksa
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Individualni troškovi

PREVOZ: Svakodnevni polasci iz Beograda do Termi Čatež, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji.
Cena za jedan pravac 35€, a cena povratne karte 60€ po osobi.

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate 
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu
aranžmana

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE