Vrhunsko zdravstveno i wellness odmaralište
Hotel Vitarium 4* superior, Hotel Šmarjeta 4*
januar - jul

PERIOD januar - jul
SMEŠTAJ Htl Vitarium 4* sup
Htl Šmarjeta 4*
PREVOZ sopstveni
CENA 54 €

Destinacija

Šmarješke Toplice se nalaze u prelepom prirodnom okruženju jugoistočne Slovenije, oko 15 km od Novog Mesta i 80 kilometara od Ljubljane. Lepota ovdašnje prirode i blagotvorno dejstvo klime, dopunjuju lekovite učinke toplog termalnog izvora. Terme su nadaleko poznate kao mesto za tretmane kod osoba koje imaju odredjene bolesti srca i krvnih žila. Prvi su u Sloveniji otvorili savremeni medico wellness centar i počeli da primenjuju programe sa jedinstvenim uslugama.
Programi medico wellnessa se koriste za poboljšanje kvaliteta života i za sprečavanje sve češćih "civilizacijskih bolesti", koje su posledica ubrzanog tempa života, poput kardio-vaskularnih bolesti, povišenog holesterola, dijabetesa, stresa i bolesti probavnog sistema. Program su osmislili su lekari i strucnjaci za ishranu, sport i wellness. U ponudi su programi Slim-Fit, Vita-Detox i Burn-Out.
U ponudi Šmarjeških Toplica se nalaze razni tretmani i programi s akcentom na zdravo mršavljene koje prati stručni terapeutski tim, program detoksikacije organizma. Preporučuje se svima zbog brzog tempa života, stresa, industrijski proizvedene hrane, zagadjene okoline... Uz pomoć tima ćete izbaciti otrove iz organizma, ojačati imunitet i uspostaviti energetsku ravnotežu. Možete probati i antistres ili neki drugi tretman.

Hotel Vitarium 4* superior moderno je i vrhunsko zdravstveno i wellness odmaralište. Ima veliki spa centar u kojem su u ponudi razni medicinski tretmani. Na raspolaganju je besplatni bežični pristup internetu. Moderne i elegantne sobe odmarališta Vitarium opremljene su svetlim drvenim nameštajem, a uređene su u pastelnim tonovima. Klimatizovane sobe imaju TV ravnog ekrana s kablovskim programima, mini bar i sef. Savremeno opremljeni wellness centar odmarališta Vitarium jedan je od najvećih takvih centara u Sloveniji. Nudi veliki izbor sauna i masaža, a specijalizovan je za programe ulepšavanja i pomlađivanja. Veliki park koji okružuje odmaralište Terme Šmarješke Toplice savršen je za duge šetnje i ostale sportove na otvorenom. Na raspolaganju je nekoliko unutrašnjih i spoljašnjih bazena kao i teniskih terena. U okviru hotela gostima je na raspolaganju besplatno privatno parkiralište.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Sloveniju, u Šmarješke toplice, smeštaj u hotelu Vitarium 4* superior posle 14:00h. Boravak na bazi polupansiona (doručak i večera, minimum 3 noćenja). Kupanje u bazenima i korišćenje hotelskih usluga prema pravilima hotela. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje prema programu hotela.

POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela najkasnije do 10:00h. Kraj programa.

Šmarješke Toplice
period: 02.01 - 17.07.2020.
Hotel Soba / Usluga Cena dnevno po osobi
Hotel VITARIUM 4* superior 1/2 polupansion 69 €
Hotel ŠMARJETA 4* 1/2 polupansion 54 €

* Cena podrazumeva minimum 2 noćenja

POPUSTI:

- U terminima 02.01-08.01, 01.02-17.02, 11.04-20.04, 01.05-03.05. i 16.06-17.07.2020: U pratnji dve odrasle osobe prvo dete do 12 god. i drugo dete do 6 god. borave BESPLATNO
- U pratnji dve odrasle osobe dete do 6 god. besplatno bez sopstvenog kreveta, 6-12 god. ima 50% popusta na pomoćnom krevetu
- U pratnji jedne odrasle osobe dete 6-12 god ima 20% popusta
- Treća odrasla osoba ima 20% popusta

Detalji i napomene

U cenu aranžamana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Vitarium 4* superior i hotelu Šmarjeta 4* u odabranom periodu na bazi polupasniona (doručak i večera)
- Neograničeno kupanje u bazenima
- Rekreativne šetnje, nordijsko hodanje, aquafit …
- Besplatan parking, fitnes i WiFi
- Sadržaji u hotelu prema pravilima u uslovima hotela
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (mogućnost organizovanog prevoza autobusom ili mini busom na zahtev)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi: 25 EUR po sobi
- Boravišna taksa
- Fakultativna razgledanja i izleti
- Individualni troškovi

Način plaćanja:
- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate 
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Napomena:
- Cene hotela predstavljaju najpovoljniju ponudu i važe u trenutku objavljivanja programa; moguće su korekcije cene u zavisnosti od perioda rezervacije i popunjenosti kapaciteta

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE