Škola grčkog jezika + letovanje
termin po izboru / 16 dana
Limasol, hotel 3*

PERIOD termin po izboru
22 dana
SMEŠTAJ Hotel 3*
polupansion
PREVOZ avio
CENA od 1.299,00 €

Destinacija

Kipar je ostrvska država sa blizu 800 hiljada stanovnika, koja se nalazi u istočnom delu Sredozemnog mora, u neposrednoj blizini turske obale. Glavni i najveći grad je Nikozija. Na ovom ostrvu još uvek su prisutni mnogi tragovi drevnih civilizacija – rimske, vizantijske i venecijanske. Glavne privredne aktivnosti ostrva su turizam, trgovačka mornarica, izvoz odeće i farmaceutskih proizvoda. Republika Kipar je stekla nezavisnost od Velike Britanije 1960. godine, kada su je priznale sve svetske države osim Turske, koja je nije priznala ni do danas. Kipar je podeljen na šest provincija (distrikta) koji uključuju i teritorije pod upravom Republike Kipar i pod kontrolom Turske Republike Severni Kipar. Republika Kipar je članica Evropske unije od 2004. godine.

Limasol (Limassol) je drugi po veličini grad na Kipru i nalazi se na južnom delu ostrva. Stari grad Limasol je srce grada sa svojim uskim ulicama koje se zrakasto pružaju od stare ribarske luke. U njemu se nalazi i srednjovekovni zamak Lemesos koji je bio mesto kraljevskog venčanja između Ričarda Lavljeg srca (kralja Engleske) i Berengarije od Navare, a danas je pretvoren u kiparski srednjevekovni muzej. Za one koji vole šoping, u Limasolu se nalazi najveći tržni centar na Kipru, a grad obiluje i velikim izborom prodavnica  koje će zadovoljiti svačiji ukus.

KURSEVI GRČKOG JEZIKA U ŠKOLI "PLATO" U LIMASOLU
"PLATO" je osnovan 1972. godine kao jedan od prvih privatnih obrazovnih instituta na Kipru. Preko 40 godina pruža edukacione usluge deci, tinejdžerima i odraslima, nudeći različite vrste kurseva (jezik, računovodstvo, ekonomija, IT, matematika..). Poslednjih 15 godine centar "Plato" stavlja naglasak na stručno i profesionalno osposobljavanje (engleski, grčki, ruski za biznis, turizam, hranu i piće itd.) kao i na saradnju sa raznim evropskim programima (Eramus). Centar sarađuje sa ministarstvom, brojnim institucijama i kompanijama na Kipru, a ima partnere i u celom svetu.

DETALJNIJE

Program putovanja

Prvi dan - BEOGRAD-LIMASOL: Dolazak na aerodrom “Nikola Tesla” i čekiranje za let dva sata pre poletanja aviona. Let do Kipra. Sletanje u Larnaku. Transfer od aerodroma do odabranog hotela u Limasolu. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
Drugi dan - LIMASOL: Boravak u hotelu na bazi polupansiona (doručak i večera). Škola grčkog jezika, časovi oko dva sata dnevno tokom 2 nedejle, akcenat konverzacija, grupe ili individualci različitih nivoa znanja, sertifikat po završenom kursu. Slobodno vreme za odmor, individualne obilaske i fakultativne programe.
Poslednji dan - LIMASOL-BEOGRAD: Napuštanje soba prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme. Tranfer od hotela do aerodroma u dogovoreno vreme. Dolazak na aerodrom u Larnaku, čekiranje. Let do Beograda. Sletanje na aerodrom "Nikola Tesla". Kraj programa.

Cena aranžmana po osobi u sobi 1/2  ..........  Hotel Pefkos 3*
      Cena aranžmana po osobi u sobi 1/2  ..........  Hotel Park Beach 3*

Detalji i napomene

U cenu je uključeno:
- Avio prevoz na relaciji Beograd-Larnaka-Beograd (cena zavisi od momenta kupovine i slobodnih tarifa)
- Aerodromske i druge takse (podložno promeni)
- Smeštaj u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama u odabranom hotelu u Limasolu na bazi 15 noćenja
- Usluga polupansion (doručak i večera) u hotelu
- Transfer aerodrom-hotel-aerodrom
- Časovi grčkog jezika u školi "Plato", kursevi po 2 sata dnevno tokom 2 nedelje
- Sertifikat po završenom kursu
- Asistencija profesor grčkog jezika iz Srbije za grupu
- Troškovi organizacije putovanja

U cenu nije uključeno:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Fakultativni izleti koje organizuje lokalna agencija
- Individualni troškovi putnika

NAPOMENE:
- Moguća je korekcija cene u zavisnosti od tačnog vremena potvrde aranžmana i slobodnih tarifa / taksi za avio karte
- Mogućnost dužeg boravka u izabranim ili nekim drugim hotelima prema željama
- Aranžman je rađen na bazi minimum 17 plativih osoba
- Proveriti dan ranije tačno vreme poletanja aviona

* Letnji kursevi minimum 14 osoba
* 2 časa dnevno tokom 2 nedelje
* Tokom kursa polaznicima je obezbeđena dobrodošlica, kafe pauze, sav materijal za edukaciju, test znanja na početku i na kraju, sertifikat

Uslovi plaćanja:
-  Cena putovanja je iskazana u evrima, a plaća se u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu na dan uplate, gotovinski ili po profakturi na tekući račun
- Prilkom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju uplaćuje se akontacija od 50% od ukupne cene aranžmana, a preostali iznos najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE