Opuštanje i užitak u zagrljaju prirode
Hoteli 4* usluga polupansion
AKCIJA: prvo dete do 5 god. BESPLATNO

PERIOD januar - april
SMEŠTAJ Thermana Park 4*sup
Zdravilišče Laško 4*
PREVOZ sopstveni
CENA 195 €

Destinacija

Termalni centar Laško se nalazi na oko 10 km od Celja, u parku pokraj reke Savinje, blizu starog grada i brda prikladnog za šetnje. Prirodni resursi termalnog centra Laško jesu isotermične vode sa temperaturama od 32C do 35C.Omogućava svojim gostima upotrebu usluga Kluba Zdravlje gde ima više od 500 m2 raznih sauna: rimska sauna, turska sauna «1001 noć», razne finske saune: klasična, sa kristalima, hromoterapeutska – terapija sa bojama i aquaviva sauna – aromatska terapija. Moguće je isprobati bazen sa masažom, bazen sa termalnom vodom, zonu za opuštanje, solarijum, fitness sa kardiolinijom, centar za lepotu sa raznim tretmanima za lice i telo, usluge pedikira i manikira, razne masaže kao što su anticelulitna, aromatska, reflektivna, shiatsu, Ayuveda, masaža sa toplim kamenima, indijansku masažu i masažu glave. Rekreacija i sport su dva bitna faktora za zdravlje. Terme Laško su kompletno opremljene te su gostima na raspolaganju: otvoreni i zatvoreni bazeni sa termalnim vodama i masažama, dvorane za vežbe tokom jutarnjih sati i bazen sa termalnom vodom, tokom popodnevnih sati kada kompetentne i stručne osobe vode programe za rekreaciju, wirphool kade, tenis tereni i stolovi za ping pong, lov divljači i ribolov ili samo piknik u prirodi, a nakon svega , u večernji satima gosti mogu uživati u kulturnim programima i koncertima. U grupama uz instruktore moguće je priključiti se treninzima joge, hromoterapije i meditacije.Termalni centar Laško smešten je na poziciji odakle se s lakoćom stiže do starog grada Laško i Laško Manor, do dvorca Tabor gde se nalaze restoran, vinarija i sala za venčanja, može se posetiti pivara Laško, crkva Marijegraške sa freskama iz XVI veka ili samo šetati okolnim brdašcima.

Hotel Thermana Park Laško 4* superior nudi 181 savremeno opremljenu hotelsku sobu i 7 hotelskih apartmana. Pod jedinstvenom staklenom kupolom nalazi se Termalni centar sa brojnim mogućnostima da se opustite u vodi. Wellness Spa Centar nudi široku paletu masaža, kupki i drugih visokokvalitetnih tretmana za opuštanje i negu. Iz ponude bi trebalo izdvojiti kupke od meda i piva kao i masaže koje važe za autentično iskustvo koje je moguće doživeti samo u Laškom. Ajurvedski centar Vam sa svojim timom, koji dolazi iz indijske Kerale – kolevke ajurvede, pomaže u detoksikaciji tela i bliže Vas upoznaje sa istočnjačkom mudrošću očuvanja zdravlja. Oduševićete se i kulinarstvom. Gurmanskim užicima možete se prepustiti u restoranima sa a la carte ponudom ili hotelskom restoranu i možete se počastiti i u prijatnoj atmosferi caffea s odličnom ponudom pića i poslastica svih vrsta. Vaš odmor dodatno će obogatiti raznovrstan animacijski i zabavni program koji smo pripremili za Vas. Hotelu je dodeljena oznaka za zaštitu životne sredine – EKO Bela rada, koja se u Sloveniji, a i šire u Evropskoj uniji, dodeljuje kao zvanični sertifikat za poslovanje sa smanjenim negativnim uticajima na životnu sredinu. Kompanije u oblasti turizma koje su dobile ovu oznaku Evropske unije nastoje da smanje zagađenje vazduha i vode, da održivo koriste energiju i druge prirodne resurse, da smanje opterećenje životne sredine kao i da i koriste organsku hranu.

Hotel Zdravilišče Laško 4* nudi 195 soba (5 suita). Sve sobe zadovoljavaju kategorizaciju četiri zvezdice. Naglašavamo da je 96 ležajeva prilagođeno invalidima. Gosti se mogu opuštati u termalnim bazenima gde će im laška termalna voda ojačati snagu i olakšati kretanje, opuštati se u saunama obogaćenim posebnim programima ili se počastiti malim uživanjem u Centru zdravlja i lepote. Vodeći brigu o svom zdravlju možete učestvovati u posebno osmišljenim programima fizioterapije koje vode stručnjaci u prostorijama Centra medicine.

DETALJNIJE

Program putovanja

PRVI DAN: Dolazak u Sloveniju, u Terme Laško, smeštaj u odabranom hotelu posle 14:00h. Boravak u izabranom objektu na bazi odabrane usluge (minimum 2 noćenja). Korišćenje termalnih bazena, sauna i ostalih sadržaja. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i sadržaje.

POSLEDNJI DAN: Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa.

Noćno kupanje u Termalnom Centru Thermana Park Laško – svaki petak i subotu do 23.00!

ZIMA / PROLEĆE U TERMAMA LAŠKO
period: 05.01 - 10.04.2020. i 13.04 - 24.04.2020.

Hotel Soba / Usluga 2 noćenja po osobi 3 noćenja po osobi
THERMANA PARK LAŠKO 4* superior 1/2 PP 130 € 195 €
ZDRAVILIŠČE LAŠKO 4* 1/2 PP 100 € 150 €
U pratnji dve odrasle osobe prvo dete do 5 god. BESPLATNO, drugo dete 5-10 god. plaća 30 €, dete 10-12 god. plaća 40 € dnevno na pomoćnom krevetu.

* 1/2 - dvokrevetna soba, PP - polupansion (doručak i večera)

Detalji i napomene

U cenu aranžmana je uključeno:
- Smeštaj u hotelu Thermana Park Laško 4* superior ili hotel Zdravilišče Laško 4* na bazi polupansiona
- Neograničeno kupanje u hotelima Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško (i na dan odlaska)
- Ulaz u fitnes centar (dnevno)
- Bade mantil za odrasle osobe
- Besplatni wireless internet u hotelu
- Ponuda animacije i rekreacije
- Troškovi organizacije

U cenu aranžmana nije uključeno:
- Prevoz (aranžman predviđa sopstveni prevoz; mogućnost organizovanog prevoza na zahtev)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (plaća se u agenciji)
- Administrativni troškovi: 25 EUR
- Boravišna taksa
- Individualni troškovi

PREVOZ: Svakodnevni polasci iz Beograda do Termi Laško, sa kućne adrese do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja. Konkretan dogovor u agenciji.
Cena za jedan pravac 45 €, a cena povratne karte 80 € po osobi

Način plaćanja:

- 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate 
- U slučaju promene na monetarnom tržištu ili promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana

Uz ovaj program veže Opšti uslovi putovanja agencije Celebrina travel, licenca OTP 63/2020, kategorija A 20.

Turistička agencija Celebrina Travel poseduje depozit u iznosu od 2.500 EUR i garanciju putovanja u visini od 200.000 EUR za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene Opštim uslovima putovanja i programom putovanja, na osnovu polise osiguranja broj 300000015971 od 01.01.2020, a izdate 20.01.2020. godine, osiguravajuće kompanije MILENIJUM OSIGURANJE ADO iz Beograda, Bulevar Milutina Milankovića 3B.

DETALJNIJE